CREATON hófogás kiegészítők a kerámia tetőcserepek és beton cserepek kiegészítői

Kert kategóriaBarkács kategóriaLakótér kategóriaÉpítőanyag kategória

HÓFOGÁS

A tetősíkon felgyülemlő hó megcsúszása komoly veszélyt jelent az utcaszinten közlekedőkre, gépjárművekre és károsíthatja a tető egyes szerkezeti elemeit, például a függő ereszcsatornákat. Ezért fontos, hogy még a tetőfelületen megakadályozzuk a hótömeg megcsúszását, lezuhanását.

Legszerencsésebb a hó teljes tetőfelületen történő megfogása, ha az olvadás a felületen zajlik le, nincs megcsúszás veszély. Erre a célra fejlesztette ki a CREATON fém hófogó rendszerét, melyek elemeit a teljes tetőfelületen, a körülményeknek megfelelő módon és sűrűségben kell elhelyezni.

Kiegészítő megoldás lehet extrém körülmények között hófogórács esetleg hófogó rönkfatartó elhelyezése az eresz fölötti tetőrészen. Ezek rögzítése a cserép formájával megegyező alumínium alapelemhez történik, melyhez megbízható csavar kötéssel kapcsolódnak az egyes tartó elemek.

A CREATON hófogórendszer öntött alumínium alapeleme a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli. Biztonságban, várható élettartamban egyedülálló a tetőbiztonsági piaci szegmensben.

A hófogás kialakításánál felhasznált kiegészítő elemek eredeti CREATON termékek, a rendszer különlegességeinek figyelembe vételével készülnek.

A HÓFOGÁS KIEGÉSZÍTŐI

KERÁMIA TETŐCSEREPEK

 Hófogó

Hófogó

Hófogó

A színre festett fém hófogó a felületi hófogás megbízható eleme. Célszerű a tető felületén, a környezeti, éghajlati, tengerszint feletti magasság körülményeinek figyelembevételével a tető felületén egyenletesen elosztani. Az elhelyezési minta meghatározása tervezői, tetőfedői feladat. A különböző cserép típusokhoz eltérő kialakítású fém hófogó alkalmazandó.

BALANCE Alumínium alapelem

Alumínium alapelem

Alumínium alapelemek

Alumínium alapelem

A tető fedési képéhez formában és színben tökéletesen alkalmazkodó, a különböző tetőn kívüli, így a hófogást biztosító tartozékok, biztonságos rögzítésére szolgáló nagy szilárdságú alumínium öntvény.

 Hófogórács tartó

Hófogórács tartó

Hófogórács tartó

A különböző cserép típusoknál az eresz oldali hófogás kiegészítő, biztonságos megoldásának eszköze a fém hófogórács. Ennek az alumínium alapelemhez csavarkötéssel történő rögzítésére szolgál az alapcseréppel színazonos hófogórács tartó. A hófogórács szükségességének meghatározása tervezői, tetőfedői feladat.

Hófogórács

Hófogórács

Hófogórács

A különböző cserép típusoknál az eresz oldali hófogás kiegészítő, biztonságos megoldásának eszköze az alapcseréppel színazonos fém hófogórács. Alkalmazása növeli a hófogás biztonságát. Szükségességének meghatározása tervezői, tetőfedői feladat.

A biztonságos rögzítése a hófogórács tartó segítségével történik az alumínium alapelemhez. 3 méteres hosszban rendelhető.

Hófogórács összekötő szett

Hófogórács összekötő szett

Hófogórács összekötő szett

A hófogórácsok hosszirányú összekötését biztosító fém kiegészítő. Alkalmazásával hosszabb hófogórács vonal alakítható ki. Párban kerül forgalmazásra.

Alumínium rönkfatartó

Alumínium rönkfatartó

Alumínium rönkfatartó

A hófogás különleges megoldása az alpesi országokból ismert rönkfa hófogó. Ennek az alumínium alapelemhez csavarkötéssel történő rögzítésére szolgál az alapcseréppel színazonos alumínium rönkfatartó. Átmérője 14 cm. Szükségessége 1,25 db/m.

UNIVERZÁLIS HÓFOGÓ RENDSZER

A CREATON festett acél hófogó rendszere biztonságos és kedvező ár-érték arányú megoldást jelent a tetőn történő hófogás megoldása területén.

Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivitelezéssel

Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivezetéssel

Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivezetéssel

Hófogórács tartó komplett egység tartozékaival együtt. 6 db 4,5×45 és 4 db 6×10 mm-es torx fejkialakítású rögzítő csavarral. Hófogó rács tartónként 1 db szellőzőcserépre van szükség. A tartók távolsága nem lehet nagyobb, mint 90 cm.

 Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivitelezés nélkül

Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivezetés nélkül

Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivezetés nélkül

Hófogórács tartó komplett egység tartozékaival együtt. 6 db 4,5×45 és 4 db 6×10 mm-es torx fejkialakítású rögzítő csavarral. A járórács tartó a cserepek között kerül kivezetésre, így nincs szükség szellőző cserépre. A tartók távolsága nem lehet nagyobb, mint 90 cm.

 Hófogórács tartó, szellőzőcserép kivitelezés nélkül

Hófogórács

Hófogórács

Az eresz oldali hófogás kiegészítő, biztonságos megoldásának eszköze. A tetőfedő anyaggal színazonos kivitelben készül. Alkalmazása növeli a hófogás biztonságát. Szükségességének meghatározása tervezői, tetőfedői feladat. A biztonságos rögzítése hófogórács tartó segítségével történik. 3 méteres hosszban rendelhető.

Hófogórács összekötő szett

Hófogórács összekötő szett

Hófogórács összekötő szett

A hófogórácsok hosszirányú összekötését biztosító fém kiegészítő. Alkalmazásával hosszabb hófogórács vonal alakítható ki. Párban kerül forgalmazásra.

 BETON TETŐCSEREPEK

 Hófogó

A színre festett fém hófogó a felületi hófogás megbízható eleme. Célszerű a tető felületén, a környezeti, éghajlati, tengerszint feletti magasság körülményeinek figyelembevételével a tető felületén egyenletesen elosztani. Az elhelyezési minta meghatározása tervezői, tetőfedői feladat.

Alapelem hófogó támasztékkal hófogórácshoz Alapelem hófogó támasztékkal hófogórácshozAlapelem hófogó támasztékkal hófogórácshoz

A tető fedési képéhez anyagban, formában és színben tökéletesen alkalmazkodó, a hófogást biztosító kiegészítő. Magassága 20 cm. Kiegészítő támasztóléc alkalmazása szükséges.

 Hófogórács

Az eresz oldali hófogás kiegészítő, biztonságos megoldásának eszköze az alapcseréppel színazonos fém hófogó rács. Alkalmazása növeli a hófogás biztonságát. Szükségességének meghatározása tervezői, tetőfedői feladat. A biztonságos rögzítése a hófogó rácstartó segítségével történik az alumínium alapelemhez. Magassága 20 cm. 3 méteres hosszban rendelhető.

Alapelem hófogó támasztékkal farúdhoz Alapelem hófogó támasztékkal farúdhozAlapelem hófogó támasztékkal farúdhoz

A tető fedési képéhez anyagban, formában és színben tökéletesen alkalmazkodó, a hófogást biztosító kiegészítő. 140 mm-es farúdhoz. Kiegészítő támasztóléc alkalmazása szükséges.

 Hófogórács összekötő szett

A hófogó rácsok hosszirányú összekötését biztosító fém kiegészítő. Alkalmazásával hosszabb hófogórács vonal alakítható ki. Párban kerül forgalmazásra.

Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!

Barkácsáruházaink és tüzéptelepeink pontos elérhetőségekért kattintson a kis zöld ikon egyikére:

Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!
 • Miért válassza a tetőteret? Velux háztervezési tippek 2.
  Ebben a cikkben megismerheti a VELUX Cabrio™ tetőerkély nagyszerű alkalmazási lehetőségét! Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!…
 • Küldjük padlóra a gázszámlát! – Austrotherm hőszigetelés
  A fűtött épületek a határolószerkezeteiken (falak, nyílászárók, födémek, padlók) keresztül vesztik el az energiájukat a náluk hidegebb környezet felé. Minél kevesebb ez az energiaveszteség, annál…
 • Knauf – a sikeres kivitelezés útmutatója – Burkolás beltérben
  Burkolatok a lakásban – Burkolás beltérben Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva! Barkácsáruházaink és tüzéptelepeink pontos elérhetőségekért…
 • Hogyan javítsunk régi homlokzatvakolatokat?
  A homlokzati vakolatok öregedése, illetve hibái szilárdságcsökkenést, rétegleválást és különböző esztétikai hibákat okozhatnak. Javításuk a további állagromlás megelőzése érdekében szükséges. Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és…
 • Tavaszi nagytakarítás a tetőn Tippek a Bramac-tól
  Rohamosan közeledik a jó idő, és vele együtt az elmaradhatatlan tavaszi nagytakarítás. Sokan nem tudják, ilyenkor nem csak a ház belsejét vagy a kert kis…
 • Lakásáfa: Nyertesek és vesztesek
  Nagyot futott a hetekben a lakásáfa körüli törvénymódosítás kérdése. Volt egy pillanat, amikor mindenki azt hitte, hogy szerkezetkész épületek tucatjai árasztják el 2019 végéig az országot (leginkább…
 • Környezettudatos otthon, környezetbarát téglákkal!
  Környezettudatos otthon, környezetbarát téglákkal! A falazóelemek piacán az Ytong pórusbeton kiemelkedő márka, mert egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, mely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát. Jöjjön…
 • Gumi festék
  Gumi festék Gumi festék alkalmazása tetőkre (horganyzott lemez, pala, cserép), fém-, ásványi- és fafelületekre. Prémium minőség. A POLYSAN LTD szakemberei kifejlesztettek egy terméket, mely kérdések…
 • Bemutatkozik az új, extra hőszigetelő Leier PRO téglacsalád!
  LeierPLAN Pro, Leiertherm Pro Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva! Barkácsáruházaink és tüzéptelepeink pontos elérhetőségekért kattintson a…
Pénztáros Dabas

Áruházi eladót keresünk Dabasra!

A Tüzépker Kft. Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe.

Jelentkezésüket kérjük fényképes önéletrajz valamint egy hozzávetőleges fizetési igény megjelölésével küldjék el.

A főbb feladatok közé a beérkező vásárlók tájékoztatása, eligazítása és az árukezelés is hozzá tartozik.

Szakmunka Bolti eladó, Pénztáros Teljes munkaidő

Elvárások:

1-3 év szakmai tapasztalat

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

Nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

2370 Dabas Pusztatemplom utca 1.

EGYÉB JUTTATÁSOK:

mobiltelefon,szakmai tréningek

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Sofőr XVII. kerület

Sofőr – XVII. kerület

A Tüzépker Kft. telephelyére felvételt hirdet sofőr-áruszállító munkakörbe.
C kategóriás jogosítvány és GKI kártya megléte feltétel, darukezelői végzettség előny (elvégzésében segítünk).
Jelentkezésüket fényképes önéletrajz formájában várjuk fizetési igény megjelöléssel.

Elvárások:

C kategóriás jogosítvány
Érvényes darukezelői engedély
Pontos, precíz és önálló munkavégzés

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Változó

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Nyílászáró értékesítő Dunaharaszti

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található telephelyére felvételt hirdet nyílászáró értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1152, Budapest Pázmány Péter u. 9-27.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó XV. kerület

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Budapest XV. kerületi telephelyére felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1152, Budapest Pázmány Péter u. 9-27.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó XVII. kerület

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Budapest XVII. kerületi telephelyére felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1174, Budapest Szabadság u. 21.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó Dunaharaszti

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Dunaharaszti áruházi telephelyre felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330, Dunaharaszti Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Területi képviselő

Területi képviselő

Feladatok:

Meglévő partnereinkkel történő folyamatos kapcsolattartás
Ajánlatok feldolgozása és továbbítása
Új partnerek keresése, kapcsolataink bővítése

Elvárások:

Pontos Precíz munkavégzés
Megfelelő kommunikációs készség
Lojalitás és megbízhatóság
Hasonló területen szerzett tapasztalat

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely – Pest megye

Egyéb juttatások:

céges autó
mobiltelefon
szakmai tréningek

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Kereskedelmi asszisztens Dunaharaszti

Kereskedelmi asszisztens

Feladatok:

Kereskedelmi vezető napi munkájának a segítése
Árajánlatok, megrendelések készítése
Napi szintű kommunikáció a beszállítókkal
Esetenként a területi képviselő munkájának a segítése

Elvárások:

Legalább 1-3 év korábbi munkakörben szerzett tapasztalat
MS programcsalád ismerete
Agilis szemlélet
Pontos, precíz és önálló munkavégzés

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330, Dunaharaszti Némedi út 65.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő Érd

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Érden található telephelyére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2030, Érd Sárd u. 32.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő Dunaharaszti

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található építőanyagtelepére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Irodai adminisztrátor Dunaharaszti

Irodai adminisztrátort keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található építőanyagtelepére felvételt hirdet irodai adminisztrátor munkakörbe. 

Fealadatok jelent:

Beérkező postai levelek szétválogatása kézi és gépi archiválása
Bejövő számlák rögzítése
Egyéb irodai adminisztrációs feladatok

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat
Építőanyag ismeret

Elvárások:

A tökéletes jelölt igényes önmagára és környezetére
Vidám és mosolygós, aki szeret és akar is dolgozni, tanulni és fejlődni
Az adminisztrációs munka magas fokú precizitást és pontosságot igényel

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő XV. kerület

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. XV. kerületben található építőanyag telepére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen vagy személyesen a XV. kerületi telepünkön!

×