Szilárdulásgyorsító folyósító adalékszer gyorsan kizsaluzható betonelem előregyártáshoz

Alkalmazási terület:
A Dynamon NRG 1010-zel elérhető igen jó folyóképességnek (az MSZ EN 206-1 szerint S4 és S5 konzisztencia osztály) köszönhetően, az ezzel az adalékszerrel készített beton friss állapotban könnyen bedolgozható, és megszilárdult állapotban rendkívül jó mechanikai teljesítményparamétereket nyújt.
A Dynamon NRG 1010 különösen betonelem-előregyártás céljaira ajánlott, illetve minden keverékosztálynál, ahol a keverővíz mennyiségének jelentős csökkentése mellett szükséges a mechanikai szilárdság nagyon gyors elérése a kezdeti kötési szakaszban.
A Dynamon NRG 1010-zel elhagyható a gőzérlelés nagyon alacsony külső hőmérsékleten is.
Teljesítményjellemzői különösen alkalmassá teszik öntömörödő betonok készítésére is, mivel nagy folyóképességet biztosít, és jelentősen gyorsítja a mechanikai szilárdság elérését.
Öntömörödő betonok készítéséhez a Dynamon NRG 1010 mellett Viscofluid SCC/10 vagy Viscostar 3K viszkozitás-módosító adalékszereket is szükséges használni a szétosztályozódás megakadályozására, és azért, hogy a keverék nagyon magas roskadás-terülés mellett is megtartsa homogenitását.
Anyagszükséglet
Adagolás térfogat szerint:
0,5 – 1,5 l minden 100 kg cementhez, hagyományos összetételekhez.
Kiszerelés
A Dynamon NRG 1010 ömlesztve, 200 literes hordókban és 1000 literes tartályokban kerül forgalomba.