Szerkezetépítés – vízszigetelés, vízelvezetés

BITUMENES LEMEZEK, KIEGÉSZÍTŐK

A megfelelő tetőszerkezettel szembeni követelmények meglehetősen sokrétűek. Az anyag és a kivitelezés minősége döntően befolyásolja a tetőszerkezet élettartamát. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy kollégáink megtalálhassák az Ön számára legalkalmasabb megoldást.

PVC SZIGETELÉSEK, FÓLIÁK

A PVC alapú vízszigetelő lemezek tulajdonságai ideális megoldást kínálnak talajnedvesség és talajvíz elleni szigeteléshez (pince, mélygarázs, parkolók, alagutak, mezőgazdasági épületek), lapos tetők, ipari objektumok, zöldtetők, lakóházak teraszainak és erkélyeinek vízszigeteléséhez, családi- és panelházak felújításához, továbbá medencék és tavak szigeteléséhez. A vízszigetelő lemezek járható réteget képeznek, a lemezekkel szigetelt tetők járható részek, járdák kialakítására alkalmasak.

DRÉN RENDSZEREK, SZÍVÁRGÓK

A drénezés a talajvízszint terepszint alatti szabályozására irányuló tevékenység egyik módja. Lényege a talajszint alatt kialakított csőhálózatban áramló víz célszerű irányítása.

GEOTEXTÍLIÁK, SZŰRŐRÉTEGEK

A geotextília alapvető célja, hogy valamilyen talajjal kapcsolatos munkálatban használják fel valamelyik funkciója vagy funkciói miatt. Persze vannak alternatív helyzetek is, például használhatják a magasépítésben is, amikor tetők vízszigetelésénél a hőszigetelő réteget és a PVC fóliát választják el egymástól. Vagy egy rendhagyóbb példa a geotextíliából készülő ideiglenes kerítés, amit legtöbbször építkezéseken lehet látni.

FOLYÓKÁK, AKNÁK

A folyókák segítenek abban, hogy nagy, egybefüggő burkolt felületeket alakíthassunk ki teljesen egy síkban, a vonal-menti vízelvezető rendszer felé egyirányú lejtéssel kiépítve.

ELŐREGYÁRTOTT BETONELEMEK

Aknaelemek, beton és vasbeton csövek, – mélyépítéshez szükséges elemek kínálatával szintén rendelkezünk.