A kéményseprő mesterek a Schiedel kéményt ajánlják

A Schiedel Kéménygyár Kft. és a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége (MOKÉSZ) megállapodást írt alá, melynek értelmében a Schiedel kéményrendszerek kiérdemelték a kéményseprő mesterek szakmai ajánlását.

A Schiedel már megalakulásától támogatja a Szövetség munkáját, és a továbbiakban is minden segítséget megad a kéményseprő szakma továbbfejlesztését célzó kezdeményezésekhez: többek között gyakorlati képzések és bemutatók szervezésével, szakmai kiállításokon való közös megjelenéssel erősíti az együttműködést.

A Schiedel a világ legnagyobb olyan vállalata, amely kizárólag kéményrendszerek gyártására specializálódott. A 67 éves szakmai tapasztalat és a piac igényeihez igazodó folyamatos termékfejlesztés az élvonalba emelték a Schiedel márkanevet. A Schiedel kerámia bélésű kéményrendszerei az energiahatékony működésnek köszönhetően olyan egyedi környezetkímélő, költségtakarékos és biztonságos megoldást kínálnak a házépítőknek, amihez a kéményseprőmesterek is jó szívvel adják szakmai ajánlásukat.

A Schiedel univerzális kéményei minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füsttömör és tűzbiztos. A Schiedel kémények legtöbb tartozéka saját üzemben készül. A kerámia bélésű komplett rendszerekre 30 év garanciát vállal a gyártó.

A Schiedel és a kéményseprőmesterek közös küldetésüknek tekintik, hogy minden házban legyen biztonságos a füstelvezetés és egy embernek se kelljen meghalnia kéményprobléma vagy füstgázmérgezés miatt.

Katalógusokat a képre kattintva talál:

Cégtörténet, termékinformációk, referenciák www.schiedel.hu