Adatvédelem

Adatkezelési Szabályzat

A www.wtuzep.hu (a továbbiakban: „Weboldal”) üzemeltetője a Tüzépker Kft. (Székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi u. 65., Cégjegyzékszám: 13-09-064421 Adószám: 10645217-2-13.,), mely gazdasági társaság tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, elismeri, hogy mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.A Tüzépker Kft.-nek, mint adatkezelőnek a webáruházak üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázisok kezeléséhez szükséges adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-88267/2015 (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága)

Az adatkezelés jogalapja

Az Adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, és az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok előírásainak-, valamint az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt tartásával az alábbiak szerint állapítja meg.

A Tüzépker Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) a jelen szabályzatban határozza meg a Weboldalra látogatók által megadott, vagy egyéb tevékenysége során, így például nyereményjáték szervezése során, jogszerűen tudomására hozott személyes adatoknak kezelésével, védelmével kapcsolatos elveit és gyakorlatát.

A Weboldal használatával Ön a jelen szabályzatban foglalt feltételeket, tudnivalókat elfogadja a regisztrációnál és/vagy a megrendelés leadásakor elfogadott vásárlási szerződéssel önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adatait a Tüzépker Kft. kezelje.

Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő kizárólag a leadott megrendelések kezelésének, a kiszállítások végrehajtásának, ezzel kapcsolatos számlázásnak, továbbá a felhasználó által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése), valamint az érintettek vonatkozásában végzett piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából végez adatkezelést. Az érintettek Adatkezelőnél már nyilvántartott adatait folyamatosan aktualizálja az esetleges későbbi kapcsolatfelvételek alkalmával.

Az adatkezelés megnevezése

A Weboldal általában ingyenesen és személyes adatok megadása nélkül látogatható, azonban a Weboldal bizonyos részeinek eléréséhez regisztráció, vagy a Weboldal által kínált némely szolgáltatás teljes körű igénybevételéhez (pl. webáruház) személyes adatainak (pl. név, lakcím, e-mail cím, mobiltelefonszám, stb.) megadása szükséges. A megadott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. A Weboldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás mindig önkéntes, a látogató szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért adatokat. Adatkezelés a Weboldalon regisztrált személyek esetében csak a jelen szabályzat alapján történő megfelelő tájékoztatás birtokában, önkéntes, egyértelmű és kifejezett hozzájárulásuk alapján történik.

Az adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg a személyes adatok az érintett kérésére haladéktalanul törlésre kerülnek.

Tájékoztatás, hozzájárulás

A személyes adatok felvétele előtt minden esetben sor kerül az érintett előzetes és megfelelő tájékoztatására a megadott személyes adatok kezelése vonatkozásában, valamint a tájékoztatáson alapuló, az adatkezeléséhez történő előzetes, egyértelmű, és kifejezett hozzájárulása beszerzésére. A tájékoztatás kiterjed az adatszolgáltatás önkéntes jellegének, a kezelendő adatok körének, az adatkezelés céljának, időtartamának, az adatkezelő személyének, valamint az esetleges adatfeldolgozó személyének közlésére.

A látogatók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adataik kezeléséről a látogatók tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az Érintettnek az általa kezelt személyes adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. A tájékoztatás iránti kérelmet elektronikus levélben a www.wtuzep.hu oldal vonatkozásában az info@wtuzep.hu címre kell eljuttatni. Az érintett tájékoztatás kérése esetén az Adatkezelő legkésőbb 30 (harminc) napon belül, írásban válaszol. Az érintettnek joga van személyes adatainak helyesbítését kérni, megjelölve a helyes adatokat. Ezt a kérelmét az Adatkezelő elektronikus címére (https://wtuzep.hu oldal esetén info@wtuzep.hu) küldheti meg. Az Adatkezelő a helyesbítést haladéktalanul elvégzi nyilvántartásában, és ennek megtörténtéről írásban értesíti az érintettet. Az érintett jogosult kérni személyes adatainak törlését (azaz visszavonni a személyes adatai kezeléséhez történő hozzájárulást tartalmazó nyilatkozatát). A személyes adatok törlése a megadott oldalakhoz tartozó elektronikus címeken, vagy postai úton a Tüzépker Kft. 2330 Dunaharaszti, Némedi u. 65. postacímén kérhető. Az érintett bármikor visszavonhatja a már megadott hozzájárulását, indokolás nélkül, részben vagy egészben. Adatkezelő a hozzájárulás visszavonásáról történt értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul gondoskodik az adatkezelés megszüntetéséről, véglegesen törli az érintettet a nyilvántartásából, és a visszavonással érintett személyes adatok törlésre kerülnek oly módon, hogy a visszavonó nyilatkozatot tevő személy egyértelműen azonosítható legyen, majd mindezek megtörténtéről értesíti az érintettet. Az érintett jogorvoslattal élhet a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén. Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy megsértették a személyes adatok védelméhez való jogát, polgári bírósághoz fordulhat, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az Adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

A www.wtuzep.hu weboldalon személyes adataikat regisztrálók egyértelműen hozzájárulnak és kifejezetten elfogadják, hogy személyes adataikat az Adatkezelő az adatkezeléshez szükséges technikai cselekmények elvégzése céljából harmadik személy adatfeldolgozónak átadja.

Az Adatkezelő személyes adatokat egyéb, ez irányú felhatalmazás hiányában, az érintett személy előzetes és tájékozott hozzájárulása nélkül harmadik személyeknek nem ad át. Ez nem vonatkozik azonban az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az Adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

A www.wtuzep.hu együttműködik az eljáró hatóságokkal. Az Adatkezelő elektronikus hírlevelet vagy mobiltelefonra szöveges üzenetet kizárólag az igénylő megfelelő tájékoztatás birtokában történő, önkéntes, előzetes, egyértelmű és kifejezett hozzájárulása esetén küld az igénylő által a regisztráció során megadott elektronikus levélcímre vagy mobiltelefonszámra.

Adatbiztonság

Adatkezelő megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy biztosítsa az adatok biztonságos, sérülésmentes kezelését és az ehhez szükséges adatkezelési rendszerek kiépítését, működtetését. Adatkezelő gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. A kezelt adatokat kizárólag az adatkezelő, illetve az érintett alkalmazottai ismerhetik meg, azokat az Adatkezelő harmadik, az adat megismerésére jogosultsággal nem rendelkező személynek nem adja át. Az adatok tárolása magyarországi szerveren történik. Adatkezelő megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg. A fenti kötelezettségvállalást az Adatkezelő az adatkezelési tevékenységben részt vevő munkavállalói részére is előírja. Az Adatkezelő semmilyen körülmények között nem gyűjt különleges adatokat, azaz olyan adatokat, amelyek faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a káros szenvedélyre, a szexuális életre, valamint büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben az Adatkezelő tudomást szerez arról, hogy valamely felhasználó az Avtv. rendelkezései értelmében különleges adatként minősülő adatot helyezett el az adatbázisban, azt haladéktalanul törli, és jogosult az érintett regisztrációját törölni.

A Weboldal

A Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A Weboldal tartalma az Adatkezelő szellemi tulajdonát képezi, mely az Adatkezelő előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használható fel. A Weboldal harmadik személyek által üzemeltett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Az ilyen weboldalakon található tartalom nem áll az Adatkezelő befolyása alatt. A Weboldal egyes részei, az Ön azonosításának érdekében kisméretű adatfájlokat, ún. „cookie”-kat használnak, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak. A böngésző program segítségével Ön beállíthatja, meggátolhatja a cookie-kal kapcsolatos tevékenységet, azonban felhívjuk figyelmét arra, hogy a cookie-k használata nélkül előfordulhat, hogy nem képes használni a Weboldal minden szolgáltatását. A Weboldalon a látogatás rögzítése végett a látogató számítógépének internet címe („IP cím”), naplózásra kerül, mely adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. A naplófájlban található adatok nem kerülnek összekapcsolásra egyéb személyes adatokkal, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne. További kérdéssel illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az alábbi elektronikus levélcímeken: (https://wtuzep.hu oldal esetén info@wtuzep.hu elérhetőségeken)

Az adatvédelmi szabályzat hatálya, módosítása

Jelen Szabályzat hatálya kiterjed az Adatkezelőre és valamennyi, az Adatkezelő által tevékenysége során megszerzett és kezelt adatra. Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy a jelen adatkezelési szabályzatot a látogatók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatályba lépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot. Jelen módosított adatvédelmi szabályzat 2016. május 9-én lép hatályba.

Elérhetőségeink:

Vállalkozás neve: TÜZÉPKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.
Telefon: (24)-537-777
Fax: (24)-537-765
E-mail: info@wtuzep.hu

Adatkezelő

Név: Tüzépker KFt

Székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Levelezési cím, panaszkezelés: 2330 Dunaharaszti, Postafiók 54.

E-mail:  sera.szilvia@wtuzep.hu  nagy.zsolt@wtuzep.hu

Telefonszám: 06-24-537-777

Weboldal: https://www.wtuzep.hu

Adatvédelmi tisztviselő

Név: Séra Szilvia

Levelezési cím: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

E-mail cím: sera.szilvia@wtuzep.hu

Telefonszám: 06-24-490-790

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév:MediaCenter Hungary Kft.
Postai cím:6001 Kecskemét, Pf. 588.
Székhely cím:6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Telefon:06 76 575 023
Fax:76 / 575-024
Adószám:13922546-2-03
Bankszámlaszám:11732002-20381240 (OTP)

 

Felügyeleti szerveink és jogorvoslati lehetőségek:

Pest Megyei Békéltető Testület
(1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.)
Tel./Fax (1)-269-0703

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c


Pest Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
1135 Budapest, Lehel u. 43-47.
Tel./Fax: (1)-236-3955/3956

Dunaharaszti Város jegyzője
(2330 Dunaharaszti, Fő út 152.)
Tel./Fax: (24) 504-410/472

Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!

Barkácsáruházaink és tüzéptelepeink pontos elérhetőségekért kattintson a kis zöld ikon egyikére:

Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!
  • Barabás téglakő – térkő 2019 tavaszi ajánlat
    Engedje meg, hogy bemutassuk az általunk forgalmazott BARABÁS térkövek tavaszi akciós termékeit! Tekintse meg a videót az újdonságról, lapozza át a katalógust és kérjen tőlünk…
  • Lakásáfa: Nyertesek és vesztesek
    Nagyot futott a hetekben a lakásáfa körüli törvénymódosítás kérdése. Volt egy pillanat, amikor mindenki azt hitte, hogy szerkezetkész épületek tucatjai árasztják el 2019 végéig az országot (leginkább…
  • KNAUF gipszkarton lemezek
    A gipszkarton az építőiparban használatos termék. A gipszkarton alapanyaga a gipsz (CaSO4•2H2O ) és a kartonpapír. Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek!…
  • Bramac: az intelligens tetőrendszer
    Bramac: az intelligens tetőrendszer Otthonunk biztonsága múlik a megfelelő tetőkialakításon Szélsőséges időjárási viszonyok: szél, eső, hőség, hó, fagy, zaj, páratartalom – ezt mind ki kell…
  • Mit tud a színposta? – Most ingyen!
    Mit tud a színposta? – Most ingyen! Válassz egy vakolatot és hozzá illő lábazati vakolat színt! Igazi színmintát kapsz kézbe! Olyan vakolat-mintát, amilyen a végleges…
  • Milyen felhasználási céllal keres cementet?
    Milyen felhasználási céllal keres cementet? Rövid útmutató a cementek felhasználási területeiről! Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva!…
  • MAPEI Vakolatrendszerek
    MAPEI Vakolatrendszerek Rövid ismertetőnkben bemutatjuk a MAPEI Vakolatrendszerekbe tartozó termékeket. Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek! Barkácsáruházaink, tüzéptelepeink elérhetőségei: ide kattintva! Barkácsáruházaink…
  • Multipor ásványi hőszigetelő lap
    Multipor ásványi hőszigetelő lap A Multipor hőszigetelő lapok ásványi szerkezetéből és kapilláraktív tulajdonságából adódóan belső oldali hőszigetelésként is alkalmazható párazáró réteg beépítése nélkül. Alkalmas megoldást…
  • Tetőteret szeretnék beépíteni – Rigips
    Modern térkialakítás gyorsan, könnyen, kedvező áron A Rigips minden tudásával arra törekszik, hogy kellemesebbé tegye környezetünket, amelyhez hozzájárul a beltéri levegő tisztasága vagy az épületek megfelelő hő- és…
Pénztáros Dabas

Áruházi eladót keresünk Dabasra!

A Tüzépker Kft. Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe.

Jelentkezésüket kérjük fényképes önéletrajz valamint egy hozzávetőleges fizetési igény megjelölésével küldjék el.

A főbb feladatok közé a beérkező vásárlók tájékoztatása, eligazítása és az árukezelés is hozzá tartozik.

Szakmunka Bolti eladó, Pénztáros Teljes munkaidő

Elvárások:

1-3 év szakmai tapasztalat

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

Nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

2370 Dabas Pusztatemplom utca 1.

EGYÉB JUTTATÁSOK:

mobiltelefon,szakmai tréningek

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Sofőr XVII. kerület

Sofőr – XVII. kerület

A Tüzépker Kft. telephelyére felvételt hirdet sofőr-áruszállító munkakörbe.
C kategóriás jogosítvány és GKI kártya megléte feltétel, darukezelői végzettség előny (elvégzésében segítünk).
Jelentkezésüket fényképes önéletrajz formájában várjuk fizetési igény megjelöléssel.

Elvárások:

C kategóriás jogosítvány
Érvényes darukezelői engedély
Pontos, precíz és önálló munkavégzés

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Változó

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Nyílászáró értékesítő Dunaharaszti

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található telephelyére felvételt hirdet nyílászáró értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1152, Budapest Pázmány Péter u. 9-27.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó XV. kerület

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Budapest XV. kerületi telephelyére felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1152, Budapest Pázmány Péter u. 9-27.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó XVII. kerület

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Budapest XVII. kerületi telephelyére felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1174, Budapest Szabadság u. 21.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Targoncás árukiadó Dunaharaszti

Targoncás árukiadó

A Tüzépker Kft. Dunaharaszti áruházi telephelyre felvételt hirdet targoncás árukiadó munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis-, és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása
Beérkező áruk átvétele
Áru pakolás kézzel és targoncával

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Szükséges végzettség:

OKJ Targonca vezetői engedély

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330, Dunaharaszti Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Területi képviselő

Területi képviselő

Feladatok:

Meglévő partnereinkkel történő folyamatos kapcsolattartás
Ajánlatok feldolgozása és továbbítása
Új partnerek keresése, kapcsolataink bővítése

Elvárások:

Pontos Precíz munkavégzés
Megfelelő kommunikációs készség
Lojalitás és megbízhatóság
Hasonló területen szerzett tapasztalat

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Építőanyag ismeret

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely – Pest megye

Egyéb juttatások:

céges autó
mobiltelefon
szakmai tréningek

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Kereskedelmi asszisztens Dunaharaszti

Kereskedelmi asszisztens

Feladatok:

Kereskedelmi vezető napi munkájának a segítése
Árajánlatok, megrendelések készítése
Napi szintű kommunikáció a beszállítókkal
Esetenként a területi képviselő munkájának a segítése

Elvárások:

Legalább 1-3 év korábbi munkakörben szerzett tapasztalat
MS programcsalád ismerete
Agilis szemlélet
Pontos, precíz és önálló munkavégzés

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330, Dunaharaszti Némedi út 65.

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő Érd

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Érden található telephelyére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2030, Érd Sárd u. 32.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely!

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő Dunaharaszti

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található építőanyagtelepére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Irodai adminisztrátor Dunaharaszti

Irodai adminisztrátort keresünk

A Tüzépker Kft. Dunaharasztin található építőanyagtelepére felvételt hirdet irodai adminisztrátor munkakörbe. 

Fealadatok jelent:

Beérkező postai levelek szétválogatása kézi és gépi archiválása
Bejövő számlák rögzítése
Egyéb irodai adminisztrációs feladatok

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat
Építőanyag ismeret

Elvárások:

A tökéletes jelölt igényes önmagára és környezetére
Vidám és mosolygós, aki szeret és akar is dolgozni, tanulni és fejlődni
Az adminisztrációs munka magas fokú precizitást és pontosságot igényel

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen.

×
Értékesítő XV. kerület

Értékesítő kollégát keresünk

A Tüzépker Kft. XV. kerületben található építőanyag telepére felvételt hirdet építőanyag értékesítő munkakörbe. Több, mint 25 éve foglalkozunk építőanyag kis és nagykereskedelemmel, ezért a vevők kiszolgálásának minősége elsődleges számunkra.

Fealadatok jelent:

Vásárlók és partnerek kiszolgálása és tájékoztatása
Árajánlatok készítése
Rendelések nyomon követése
Ha az idő engedi, polcok töltése

Az állás betöltésénél előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

2330 Dunaharaszti, Némedi út 65.

Amit kínálunk:

Hosszútávú stabil munkahely, céges mobiltelefon, képzéseken részvétel

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetés igény megjelöléssel az info@wtuzep.hu címen vagy személyesen a XV. kerületi telepünkön!

×