A Weber hőszigetelő rendszerrel most duplán jól jár

Szigeteljen velünk és akadályozza meg az algásodást! Válassza a weber topDRY hőszigetelő rendszert és élvezze az előnyeit!

A meghirdetett promócióban most minden 100 m2 weber topDRY hőszigetelő rendszer megrendelése után 2 garnitúra munkaruhát és 2 kaparós sorsjegyet kap extra értékes nyereményekért, a fődíj pedig egy elektromos robogó!

Az akció szeptember 4-től 2023. november 30-ig tart. Részletek >> https://hoszigetelnifogok.hu/

 

Tudjon meg többet a Weber topDRY szigetelőrendszerről!

Kiváló minőségű, a piacon egyedülálló Aquabalance technológiával ellátott hőszigetelő rendszer tartós és esztétikus homlokzatot biztosít, és természetes védelmet nyújt az algák és a moha ellen.

Az algásodás kellemetlen esztétikai probléma, amelyet elsősorban környezeti tényezők okoznak! Hol jelenhetnek meg algák a homlokzatokon? Ködös völgyekben, vízparti területeken, erdők közelében, északi fekvésű falakon, ahol a homlokzat ki van téve a nedvességnek (páralecsapódás), fürdőszobák, konyhaablakok felett, állandó árnyékban lévő felületeken, buja kerti növényzet közelében, utólagosan felújított, szigetelt, régi házakon – szinte mindenhol!

Mivel a kialakult algásodás megszüntetésére nincs hatékony és időtálló módszer, a megelőzés a legfontosabb! A weber topDRY hőszigetelő rendszer a tökéletes választás!

 

Szeptember 4-től 2023. november 30-ig minden 100 m2 megrendelt weber topDRY hőszigetelő rendszer után 2 garnitúra munkaruhát és 2 kaparós sorsjegyet kap extra értékes nyereményekért, valamint a fődíj egy elektromos robogó! Töltse fel a nyereményszelvény kódját, és az adatok megadása után elküldik a nyereményét.

Ha három azonos szimbólumot talál a kaparós sorsjegy területe alatt található tételeken, akkor 1 szimbólumot nyerhet ajándékba. Nyerhet baseball sapkát, mérőszalagot, vízmértéket, horgászsapkát vagy hűtőtáskát, a fődíj pedig egy elektromos robogó. További információkért látogasson el a Mesterek Ligája csoportba a Facebookon és a Weber Hungary Facebook-oldalára.

A Weber termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!