ACO Self® Europoint pontösszefolyó

ACO Self® Europoint pontösszefolyó

Az Europoint pontösszefolyó ötvözi a minőséget az esztétikus megjelenéssel

Az ACO Self® Europoint pontösszefolyóit a rendszerelemek vízhatlan csatlakoztatása és a minőségi kialakítás jellemzi. Számos követelménynek megfelelnek, mint például az egyszerű és szabványos telepítés, a fagyvédelem vagy a szennyezett víz elvezetése. A levélfogó kosár és a hordalékfogó vödör könnyen eltávolítható és tisztítható. A kiegészítők széles termékpalettájának köszönhetően – például bűzzárak, magasító elemek és/vagy lefolyócső-csatlakozók – az ACO Self® pontösszefolyói mindenki számára megoldást kínálnak.

  • kertek, teraszok, személyautó-parkolók, parkok víztelenítése
  • vízhatlanul csatlakozó rendszerelemek
  • kiegészítők széles termékpalettája

A magánházaknál, az udvarokban és a kertekben hosszú ideje eredményesen és megbízhatóan működő ACO Self® lineáris vízelvezető rendszert az ACO most kibővítette egy pontszerű elvezetési megoldással. Az új családtag esetében is ötvöződik a minőség az esztétikus megjelenéssel. A moduláris rendszernek köszönhetően az elemek szabadon kombinálhatók egymással.

Amennyiben az épületeket kő-, betonlap- vagy aszfaltburkolattal vesszük körbe, úgy ezeken a helyeken az eső és a szennyvíz nem tud természetes módon elszivárogni. A fagy- és sóálló ACO Self® pontösszefolyók egyszerű és praktikus megoldást kínálnak az utakra, az udvarokra és a nagyobb parkolóhelyekre; biztosítják a felszíni víz összegyűjtését és elvezetését. Ugyanakkor garantálják a víz megbízható elvezetését a kerti vízcsapok alatt is.

Az Europoint család kifejlesztésével az ACO számos, egyedileg is kombinálható megoldást kínál. A gépjárművel terhelhető rácsok optikailag megegyeznek a vonalmenti vízelvezető rendszerek esetében használt rácsokkal, és így lehetőség nyílik a felület egységes kialakítására. Az ACO Self® Europoint pontösszefolyóit a rendszerelemek vízhatlan csatlakoztatása és a minőségi kialakítás jellemzi. Számos követelménynek megfelelnek, mint például az egyszerű és szabványos telepítés, a fagyvédelem vagy a szennyezett víz elvezetése. A levélfogó kosár és a hordalékfogó vödör könnyen eltávolítható és tisztítható. Kiegészítők széles termékpalettája áll rendelkezésre, köztük bűzzárak, magasító elemek és/vagy lefolyócső csatlakozók, ezáltal az ACO Self® pontösszefolyói valóban mindenki számára megoldást kínálnak.

ACO Self® Europoint nagyobb felületek vízelvezetésére használható

  • Kertek, teraszok víztelenítésére: a ház körüli burkolt felületek vízelvezetése nagyon egyszerűen, egy pontvízelvezető útján valósítható meg. Így mindenki száraz lábbal juthat el a céljáig.
  • Kerti csapok vízelvezetésére: A házak, garázsok és kocsibeállók környezetében gyakran megtalálhatók vízcsapok és lefolyók. A pontszerű elvezetés egy termékkel old meg számos feladatot. A víz elvezetése irányítottan történik. A faleveleket és az esetleges szennyeződéseket a rendszer kiszűri, összegyűjti. A funkcionális bűzzáró megakadályozza a csatornarendszerből visszaszivárgó szagok terjedését.
  • Személyautó-parkolók víztelenítésére: a lakóparkok nagyméretű autóparkolóiban gyakran fordulnak elő összetett beépítési feladatok, amikor a szabályok egyidőben várják el mind a fagyvédelmet, mind pedig a megfelelő szagzárást a bűzzárókban. Az ACO Self® összefolyó a legalkalmasabb megoldást kínálja erre. A rendszer további előnye, hogy állítható rögzítésének köszönhetően a pontszerű vízelvezetés nagyon precízen adaptálható a felülethez. A rendkívül robusztus öntöttvas rács személyautó-forgalommal is terhelhető, így biztosítva a terület hosszú élettartamát.
  • Parkok víztelenítésére