Akkumulátoros zsírozógép – DGP180

Könnyű kenés nehézgépekhez

A Makita LXT sorozatának új, akkumulátoros DGP180 zsírleszívó pisztolya tökéletes eszköz a nagy és nehéz gépek kenéséhez. Erőteljes kefe nélküli motorja akár 69 MPa nyomást is biztosít. Az automatikus sebességi üzemmód lehetővé teszi az áramlási sebesség optimalizálását, amely a belső nyomás függvényében automatikusan változik. A könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető, a reteszelőgomb pedig megkönnyíti a hosszan tartó használatot.

 

Kényelmes kenés nagy nyomással

A DGP180 lehetőséget kínál 69 MPA nyomással történő kenésre, ami megoldást jelent a nagyobb munkagépek és mezőgazdasági gépek kenésére.

A mennyiségszabályozó nyomógomb lehetővé teszi a kenési folyamat vége felé közeledve a felhordott zsír mennyiségének pontos szabályozását.

A sebességkapcsoló lehetővé teszi a megfelelő felhordási sebesség kiválasztását:

Lassú üzemmód: a zsír folyamatos, 145 ml/perc sebességgel kerül felhordásra.

Automatikus sebesség üzemmód: Az áramlási sebesség automatikusan változik a zsírfelhordás során, a szükséges nyomástól függően. Az áramlási sebesség 290 ml/percig növelhető.

 

Könnyen használható a legszűkebb helyeken is

A nehéz gépek kenése még soha nem volt olyan egyszerű, mint a DGP180-zal! Az automatikus sebesség mellett a kenőgépet rögzítő gombbal is felszerelték, ami nagy segítség a hosszú ideig tartó munkavégzés során.

Az 1,2 méter hosszú, rugalmas gumitömlő lehetővé teszi a kenést szűk helyeken is. A LED-lámpa megvilágítja a munkaterületet, ha sötét környezetben dolgozik.

Nemcsak patronos zsír használható, hanem nagyméretű zsír is tölthető a gépbe a nagyobb kényelem és gazdaságosság érdekében.

A Makita termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!