Applikáció ötletek lakásfelújításhoz, barkácsoláshoz

Applikáció ötletek lakásfelújításhoz, barkácsoláshoz!

Egyszer ismerősömmel egy nagyobb tükröt fúrtunk fel a lakásba, és közben kérdi tőlem: Vízmértéked van? Mondtam neki, persze. És akkor azt látja, hogy éppen a mobilomhoz nyúlok, láttam nem érti, miért nem hozom már az “eszközt”.  Szerintem a sorokat olvasva tudod is, hogy bizony egy mobilapplikációba léptem be éppen, ami igazából csak a vízmértéket tudja.  Ehhez hasonló mobilapplikáció ötleteket gyűjtöttem össze.

Vízmérték applikáció
Az alábbi képen is láthatod, hogy rengeteg ilyen appot készítettek már a fejlesztők. A legtöbbnél még hang is jelzi, ha éppen vízszintbe került a mérő. 2-5 megabyte a mérete, így érdemes feltelepíteni, soha nem tudhatod, mikor kell. Én a képen látható bal felső sarokban lévő Vízmérték nevű applikációt használom.

Applikáció, ami a pénzt számolja
Érdemes nyomon követni kiadásainkat, hogy így azonnal képbe kerüljünk milyen kiadásra (például lakásfelújítás) van lehetőségünk. Természetesen a legtöbb ember tudja éppen aktuálisan mennyije van, de mégis érdemes vezetni a kiadásainkat, bevételeinket, vagy például hiteleinket. Sőt még emlékeztethetnek is az egyes befizetésre az applikációk, mint például a biztosítási díj befizetése, lakástakarékpénztár, hiteltörlesztés.
Ilyen applikáció a Money Lover (magyarul is elérhető.)
Fejből is tudod az adatokat? Azért mindig jó, ha az ember előtt vizuálisan is megjelenik. Tudtad, hogy többször is érdemes átnézettetni a szerződéseidet? pl. Biztosítás, lakástakarékpénztár, hitel. Lehetséges, hogy jobb konstrukciót találsz és máris lesz miből felújítani.

Lakás dizájn applikáció
– Home Design 3D
Az egyik legjobb 3D tervező applikáció, és még ingyenes is. Könnyű használni és nagyon látványos terveket tudunk készíteni pár kattintás után.

 Houzz Interior Design Ideas és a Pinterest
Mindkettő applikációt arra tudod használni, hogy inspirációt meríts lakberendezőktől, a többi felhasználótól. Le tudod menteni a többi felhasználó ötleteit. A Pinterestet kiemelten is ajánlom, hogy használd, mert egy helyre le tudod menteni például azokat a weboldalakat, vagy ötleteket, amik a későbbiekben segítségedre lehetnek.

Mi a színkódja a …..- ColorSnap® Visualizer
Tudni szeretnéd, hogy adott tárgynak, dolognak milyen a színkódja? Ez az applikáció ebben segít neked. Akár már egy fényképből is tud színt meghatározni. Jó lehet akkor, ha például a természetből szeretnéd valaminek megtudni a kódját.

Csináld magad ötletek – DIY
Több applikáció is található az appstore-okban, amikben “csináld magad” lakásdekor, bútor ötleteket és  kivitelezési tippeket kaphatsz. Csak írd be az appstore-od keresőjébe, hogy DIY Home, és máris találsz több applikációt is.
Továbbá a WikiHow nevű applikáció is segítségedre lehet.

Barkácsáruházainkban természetesen rengeteg barkácsgépet és szerszámot találsz, ha szeretnéd felújítani lakásod, otthonod!

Forrás: minner.hu