Csuklós profil csempeburkolatokhoz

A Schlüter-DILEX-F a DILEX-FCS egy hordozóprofil, amelynek oldalsó részei újrahasznosított kemény PVC-ből készültek, és a DILEX-FIS betétből áll, amely tíz színben kapható.

Annak ellenére, hogy a látható felület mindössze 3,5 mm széles, a DILEX-F a csempeburkolatok normál mozgásának optimális kiegyenlítésére használható.

A szilikonbetét emellett szennyeződéstaszító felülettel rendelkezik, különösen könnyen tisztítható, és a beépített nejlonszálnak köszönhetően állandó hosszúságú marad. A mellékelt szerelési segédanyag segítségével a betétet gyorsan és egyszerűen be lehet nyomni a profilba.

A Schlüter-DILEX-F egy előregyártott műanyag mozgáshordozó profil egy nagyon keskeny, cserélhető, speciális szilikonból készült lágy zónás betéttel, amely csempeburkolatokba való beépítésre szolgál. Ez a betét 10 különböző színben kapható.

Az oldalsó, trapéz alakú, újrahasznosított kemény PVC-ből készült, perforált, trapéz alakú rögzítő lábak a csemperagasztóban a csempe alatt rögzülnek, ahol a fellépő mozgásokat a mozgási zónára továbbítják.

A mozgási zóna elnyeli a nyomó- és húzófeszültségeket. Az utólag bevezetett, speciális szilikon mozgási zóna beépített nyúlásgátló szálakkal, beépítéskor kb. 3,5 mm széles, ami megfelel a szokásos fugaszélességeknek.

A mozgási zóna keskeny szélessége viszonylag korlátozott mozgásokat vesz fel; ezt figyelembe kell venni az adott alkalmazás követelményeinek értékelésénél. A DILEX-F mozgási fugaként beépíthető csempeburkolatokba. Javasoljuk, hogy a Schlüter-DITRA termékcsaládba tartozó szétválasztó membránjainkkal együtt használják.

A Schlüter-systems termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!