Dakea tetőtéri ablak választék

Ismerje meg a Dakea tetőtéri ablakokat, s kérjen árajánlatot most!

SMOKE VENT

Dakea Smoke Vent középső tengely mentén elektronikusan nyíló tetőablak, amit arra terveztünk, hogy tűz esetén automatikusan kiszellőztesse a füstöt és a hőt

GOOD ENERGY

Dakea Good Energy egy magas minőségű, de megfizethető alternatíva, ha háromrétegű dupla kamrás üveggel keresel tetőablakot

OPTIMA

Az Optima a legjobb klasszikus, középen elforduló tetőablak.

BETTER

A Dakea Better egy klasszikus, középső tengely mentén nyíló tetőablak a legjobb formájában! A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság együtt fényt és biztonságot ad bármelyik otthonnak!

Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

Ultima Energy PVC

A PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

Ultima

A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak.

Better Energy

A Dakea Better Energy egy új, energiatakarékos, elforgatható, háromrétegű üvegezésű ablakegységgel szerelt tetőablak.

Better Energy PVC

A megnövekedett nedvesség- és szennyeződésállóság miatt a Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben.

Better Safe PVC

Dakea Better Safe PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek.

Better View

A Dakea Better view kivételes komfortot nyújt a felső harmadban lévő forgáspont körül forduló szárnnyal és kiváló üvegezésével.

Good Slim

A Dakea Good a kis költségvetésű projektek számára tervezett kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű tetőablak.

Good PVC

A Dakea Good PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek. A Dakea Good PVC kivételes kényelmet biztosít. Mivel PVC-ből készült ezért nagyon kevés karbantartást igényel.

HORIZON FIXED

Sík üveges ablak lapos tetőre a bejutó napfény mennyiségének növelése érdekében.

HORIZON VENTED

Sík üveges, elektronikusan nyíló ablak lapos tetőre, a bejutó napfény és levegő mennyiségének és a komfort érzet növelése érdekében.

VERTICA ENERGY

Fix térdfal ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

VISION ENERGY

Fix tetősík ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.