Egyetlen akku. Az összes készülékhez.

Egyetlen akku. Az összes készülékhez.

Egyetlen akku. Az összes készülékhez.

 

Takaríts meg pénzt – és dolgozz hosszabban a Syneon chipnek köszönhetően: A „Power for ALL” akkurendszer segítségével az egy feszültségosztályba tartozó valamennyi készülékedet ugyanazzal az akkuval használhatod.

Bosch Power for ALL

• Csupán egyetlen akku szükséges minden készülékhez az adott feszültségosztályon belül

• Hosszabb akkuüzemidő 2,0 Ah helyett 2,5 Ah teljesítménnyel

• Állandó teljesítmény a munka befejeztéig a Syneon chipnek köszönhetően

• 10,8 V-ból 12 V-ba

Végleg lejárt az egymással nem kompatibilis akkuk és töltőberendezések ideje: A Bosch „Power for ALL” akkurendszereivel egyetlen akku és töltőkészülék elegendő valamennyi készülékhez. Teljesen mindegy, hogy az erőteljes 18 V-os rendszert vagy a könnyebb és kompaktabb 10,8/12 V-os rendszert választod.

Kompatibilitás és hosszabb üzemidő

Az új 10,8/12 V-os rendszer lítium-ion akkujai felfelé és lefelé is kompatibilisek egymással (a 18 V-os készülékekkel nem). Vagyis: Problémamentesen dolgozhatsz a jól bevált 10,8 V-os eszközökkel is. Ugyanez fordítva is igaz: az új „Power for ALL” 12 V-os rendszer a 10,8 V-os akkuval is működik. A 10,8/12 V-os rendszer most 2,0 Ah-s teljesítmény helyett 2,5 Ah-val gondoskodik a még hosszabb üzemidőről.

Állandó teljesítmény

A Bosch „Power for ALL” akkurendszerrel több métert fűrészelhetsz és több csavart csavarozhatsz be. A Syneon chip mindent kihoz az akkuból. Vagyis: Az akku merülése közben sem csökken az energia, maximális teljesítménnyel dolgozhatsz a munka végeztéig.

Bosch termékek raktárról áruházainkban és telephelyeinken!