Erős ragasztó a legkeményebb munkákhoz

Gorilla Glue Original

A hihetetlen erejéről és sokoldalúságáról híres Original Gorilla Glue 100%-ban vízálló és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek. A vízzel aktivált poliuretán formula az anyagokba tágulva hihetetlenül erős kötést képez gyakorlatilag bármivel, így a Gorilla Glue szinte bármilyen projekthez vagy javításhoz megoldást jelent.

 

Tapadás a hihetetlenül erős kötésért

A Gorilla Glue kitágul az anyagokba, hogy hihetetlenül erős kötést képezzen. Emiatt a tárgyakat 1-2 órán keresztül kell összefognia. Használhat szorítókat, nehéz tárgyakat vagy Gorilla Tape-t a tapadási nyomás eléréséhez. A ragasztási vonal a jobb megragadással javul. A teljes kikeményedés 24 óra alatt érhető el.

 

Gorilla Glue Clear

A kristálytiszta ragasztó a gyakorlatilag láthatatlan rögzítésekhez.

 

A Gorilla Glue-tól megszokott szilárdság és sokoldalúság mostantól könnyen használható, kristálytiszta, nem habzó formulában is elérhető. A Gorilla Glue Clear a legkülönbözőbb anyagokhoz kötődik, gyakorlatilag láthatatlan kötést hozva létre. A hihetetlenül erős formula vízálló is, így ideális beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt.

 

Tapadás a hihetetlenül erős, tiszta kötéshez

A hihetetlenül erős, kristálytiszta kötés érdekében ragassza össze a tárgyakat 2 órán keresztül. Használhat szorítóbilincseket, nehéz tárgyakat vagy Gorilla Tape-t a tapadási nyomás eléréséhez. A ragasztási vonal a jobb megragadással javul. A teljes kikeményedés 24 óra alatt érhető el.

A Gorillaglue termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!