Formahabosítótt Austrotherm termékek

Az expandált és extrudált habok mellett a polisztirolhab hőszigetelő termékek harmadik csoportja az alacsony nedvességtartalmú expandált polisztirolhab. Az anyag szemcséit speciális felületi bevonattal látják el, amely megakadályozza, hogy a nedvesség pára diffúzióval behatoljon az egyébként zárt cellás gyöngyök belső szerkezetébe. Ez a bevonat azt is biztosítja, hogy a gyöngyök a gyártás során egymáshoz tapadjanak. A formázás során egy gyártási ciklusban 1-1 szigetelőelem készül. A kis szerszámban nagyon jól szabályozhatók a gőznyomásviszonyok, amelyek jelentősen befolyásolják a termék minőségét és egyenletességét. A gyöngyök nagyobb felületen és hatékonyabban olvadnak össze, a szemcsék közötti rés térfogata lényegesen kisebb, ami nagyon kompakt szerkezetű anyagot eredményez. A nyersanyagok és a gyártási technológia kombinációja kiváló terméktulajdonságokat eredményez, amelyek lehetővé teszik, hogy a formázott termékek tartós nedvesség jelenlétében is megőrizzék kiváló hőszigetelő tulajdonságaikat és mechanikai paramétereiket.

 

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok nagy szilárdságúak, különösen alacsony vízfelvételűek és kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, és alkalmasak a talajjal érintkező szerkezetek külső hőszigetelésére a talajtól a tetőig.

 

Az Austrotherm polisztirol termékei segítenek bolygónk éghajlatának védelmében és a fenntartható jövő alakításában környezettudatos épületekkel. A hatékony szigeteléssel nemcsak a környezetünknek, hanem a pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkennek, így a szigetelés gyorsan megtérül, arról nem is beszélve, hogy otthonunkban mindig kényelmesen fogjuk érezni magunkat.

 

Alkalmazás

  • Az aljzat szigetelése
  • Hőhidak hőszigetelése
  • Pincefalak szigetelése
  • A padló szigetelése
  • Fordított tető

Az Austrotherm termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!