ISOVER Vario® MultiTape ragasztószalag többféle igénybevételre

ISOVER Vario® MultiTape ragasztószalag többféle igénybevételre

Az egyoldalas, rugalmas, nagy tapadási szilárdságú ragasztószalag alkalmazható a  csatlakozások légmentes ragasztására, rögzítésére.

Az egyoldalas, rugalmas, nagy tapadási szilárdságú ragasztószalag alkalmazható a  csatlakozások légmentes ragasztására, rögzítésére, valamint a fólia áttörések és átlapolások légmentes lezárására, ideális a Vario® KM Duplex UV ragasztásához, amennyiben a tetőfelújítás kívülről történik.

A ragasztószalag multifunkcionális, mert a speciális dombornyomásnak köszönhetően flexibilis és tartalmaz egy méretjelölést is. A nagyon jó szélesség-rugalmasságnak köszönhetően rugalmasan kompenzálja a szerkezet mozgását.

 

A gyémánt dombornyomással és rácsos szövettel erősített PE hordozóból készült kétrétegű szerkezetnek köszönhetően a Vario® MultiTape rendelkezik az egyoldalas Vario® KB 1 ragasztószalag tulajdonságaival is a fólia-átlapolások tökéletes leragasztásához

Vario® MultiTape egyoldalas öntapadó ragasztószalag

Az egyoldalas, rugalmas, nagy tapadási szilárdságú ragasztószalag alkalmazható a csatlakozások légmentes ragasztására, rögzítésére, valamint a fólia áttörések és átlapolások légmentes lezárására. Kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható.

alkalmazási hőmérséklet [°C] -30 °C és +100 °C között
beépítési hőmérséklet [°C] -10 °C felett
ellenállóság UV állóság: 1 hónap (< 55 MJ/m²)
méret – hosszúság (l) [m] 25
méret – szélesség (w) [mm] 60