Kényelmes munkaruházat szeszélyes időjárásban is!

A CERVA kollekciónk gondoskodik róla, hogy könnyedén túlélje a kiszámíthatatlan hőmérséklet-ingadozásokat is.

 

Funkcionális alsóruházat

Hideg, nedves és szeles időben fontos, hogy bőrét szárazon és szigetelve tartsa. Mondjon búcsút a nedvességelvezető pamutnak, és válassza helyette a polipropilént. A polipropilén könnyű, rugalmas és strapabíró, valamint antiallergén és baktériumtaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Zökkenőmentesen kombinálható a poliészterrel, amely valamivel nehezebb, de kiegészíti a polipropilén erősségeit.

A természetes anyagokat kedvelők számára pedig további megoldásokat kínálunk. A merinógyapjú, TENCEL™, szója vagy bambuszszálak használata antibakteriális tulajdonságokat és kiváló hőszabályozást kínál.

A funkcionális ruházat elasztánból vagy spandexből is készülhet, amelyek rugalmasságot biztosítanak anélkül, hogy az illeszkedést veszélyeztetnék. A ruhadarabnak szorosan a testhez kell illeszkednie, és kényelmet kell nyújtania anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságot.

 

2 az 1-ben: Alkalmazkodó rétegek minden alkalomra

A CERVA kínálatában számos 2 az 1-ben ruhadarab is megtalálható: Olyan levehető ujjú kabátokat kínálnak, amelyek igény szerint kabátként vagy mellényként is használhatók. Egy igazán forradalmi modell a KNOXFIELD PROFI HI-VIS téli kabát. Az alkalmazkodóképességre tervezett kabát mindkét oldalán viselhető, így tetszés vagy időjárási körülmények szerint változtathatja megjelenését.

És még a nadrágban sem kell megizzadnia. Válasszon a levehető szárú 2 az 1-ben nadrágok kínálatából, amelyek egy pillanat alatt praktikus rövidnadrággá alakíthatók. Ezekkel a sokoldalú nadrágokkal bármilyen hőmérséklet-változásra készen áll, és alkalmazkodóképességük biztosítja, hogy bármilyen időjárási helyzetben helyt tudjon állni. Egy hűvös reggeltől egy melegebb délutánig, ezek a nadrágok zökkenőmentes átmenetet biztosítanak az időjárás szeszélyeihez.

 

Lábbeli a hőmérséklet-ingadozáshoz

A rosszul illeszkedő cipők és zoknik további kellemetlenségeket okozhatnak a hőmérséklet ingadozásakor. Válasszon olyan funkcionális zoknikat, amelyek légáteresztő anyagokból, például polipropilén, merinó vagy bambuszszálakból készültek, jó izzadságelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek, és a hosszú élettartam érdekében megerősített orr- és sarokrészekkel bírnak. Válasszon szigetelt bokacsizmát nulla és 10 Celsius-fok közötti hőmérsékletre, szigetelt csizmát hidegebb hőmérsékletre és szigetelt bakancsot még hűvösebbre.

A Cerva termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!