Klasszikus térkövek

Klasszikus térkövek

Klasszikus térkövek

A térkövekkel kirakott kertek, útszakaszok már 110 éve részei a fejlettebb települések hétköznapjainak Európában. A korábbi generációk csodálattal meséltek nyugati nyaralásaik élményei között a rendezett, a legváltozatosabb szín- és formavilágú útburkolatok hangulatáról, így nem csoda, ha e térkövek már a rendszerváltás előtt, a 80-as évek elején hazánkban is megjelentek.

Standard

E kategóriában találkozhatunk azokkal a legelterjedtebb térkőfajtákkal, melyek megalapozták e burkolási technika népszerűségét Európa-szerte. A települések utcáit járva lépten-nyomon felfigyelhetünk a nagy terhelhetőséget biztosító hullámkőre, vagy az építőipar kedvenc hasábkövére ugyanúgy, mint a zöldebb felületeket biztosító, elsősorban autófelhajtók számára lerakott gyephézagos kövekre.

Középkategória

A legváltozatosabb színkombinációkat is lehetővé tevő kreatív tervezés eredményeképpen szinte nincs olyan ötlet, mely megvalósítására e kategória térkövei ne lennének alkalmasak. E kategóriát azon kedves vásárlóink számára ajánljuk, kiknek van bátorságunk elszakadni a szokásostól, s eredeti, különleges felületet megálmodni.

Térköveket keresse áruházainkban, telephelyeinken!