Leier csiszolt falazóelemek a gyorsabb kivitelezésért!

Ki ne szeretne gyorsan felépíteni egy új házat, anélkül, hogy az építkezés alatt szemétdombbá váljon a telek! A polírozott téglákkal pontosan ezt kapja.

A téglaépítést a házépítés egyik legkönnyebb feladatának tartják, és nem véletlenül. Évtizedekkel ezelőtt sokan építették házaikat, akár családostul is, elsősorban téglafalazással. Akkoriban talán nehéz volt elképzelni, hogy a falazott építkezésben milyen innovációkat hozhat. Ma már tudjuk, hogy a csúcstechnológiás falazás könnyen elsajátítható, de még mindig szakértelmet igényel – és nem javasoljuk, hogy családostul kezdjük -, de az eredmények magukért beszélnek.

Az elmúlt években Magyarországon is rekordgyorsasággal nőtt az igény a minél kevesebb energiát fogyasztó és minél takarékosabb házak iránt. Ennek egyik kulcsa a megfelelő hőszigetelési értékkel rendelkező fal. A Leier válasza erre az igényre a legkorszerűbb high-tech üreges téglák családja, a polírozott tégla, amely már egy évtizede van a piacon.

 

Kinek érdemes az új generációs téglákat választania?

Mindenkinek, aki olyan építési technológiát keres, ahol az építési folyamat és a végeredmény egyszerre professzionális és gazdaságos. Hiszen a manapság leginkább keresett építési módszer gyors és nem túl mozgalmas, és a téglatechnológia erre a legjobb példa.

 

Hogyan fog kinézni egy LeierPlan téglaház?

Maga az ősrégi anyag, a tégla, más néven kerámia, és annak kedvező hőszigetelési értékei biztosítják az ilyen házak kellemes lakóklímáját. Ami még izgalmasabbá teszi, hogy habarcs helyett a vízszintes felületekre egy vékony ragasztóréteget visznek fel, hogy a vonalakat összefogják. Ez azt jelenti, hogy kevesebb víz hatol be a falba, és a téglafal gyorsabban szárad, így a következő munkafázis akár 24 óra alatt megkezdődhet.

 

Mit lehet tehát csiszolt téglából építeni?

Gyakorlatilag bármit, ami a családi ház kategóriába esik. Ha téglaházban szeretne élni, és alacsony energiafelhasználású házat szeretne, válassza a 44 cm vastagságú LeierPlan téglákat! A LeierPlan Pro egy egyedi megjelenésű és különleges tulajdonságokkal rendelkező termékcsalád, amely 44 cm, 38 cm és 30 cm vastagságban használható teherhordó falszerkezetek építéséhez. Teherhordó külső falakhoz a 44 cm és 38 cm vastagságú termékek alkalmasak energiahatékony működésre. Mindegyik négy jellegzetes formájú, egymással összekapcsolt horonymezővel rendelkezik. 

A Leier termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!