Mapei megoldások a medencében

A Mapei 2024. februárjában a világon egyedülálló medence, spa és wellness kiállításon bemutatta legújabb termékcsaládját, a Zero Line termékeket. Ez az egyedülálló termékcsalád kiválóan alkalmas minden típusú medencéhez, a szabadidőközpontoktól kezdve, a gyógyfürdőkön át a háztartásokban fellelhető változatokig. Ezek a szén-dioxid semleges termékek széles választékban megtalálhatóak és specifikációs tulajdonságaik nem maradnak el társaiktól semmiben.

 

A medence rendszerek építéséhez kiválóak a lemezes és folyékony vízszigetelő membránok, vakolatok, a csempe vízszigetelők és betonjavító anyagok, valamint a szórással felhordható poliurea vízszigetelő membránok és bevonatok.

 

Az új Zero Line termékek – amelyek teljes életciklusa során a CO2-kibocsátást teljes mértékben ellensúlyozzák – közé tartozik a Mapelastic Zero rugalmas cementhabarcs, az Ultracolor Plus virágzásgátló, gyorsan szilárduló és száradó polimerrel módosított habarcs és az UltraCare felületkarbantartó termékek.

 

A Zero Line termékek mellett a kiállításon bemutatásra került a Kerapoxy Easy Design dekoratív, saválló epoxi habarcs, a Mapesil AC oldószermentes, penészálló szilikon tömítőanyag – és az új Mapesil AC ECO, amely megújuló energia felhasználásával készül, és újrahasznosított patronokba lett csomagolva.

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!