Mapetherm hőszigetelő rendszerrel könnyebb

Ön sem szeret garanciális javításokra visszajárni és olyan anyagokkal dolgozni, amikkel csak nagyon nehezen lehet haladni?

A Mapei hőszigetelő rendszereivel garantáltan szeretni fog dolgozni és amennyiben a hőszigetelő rendszerek kivitelezéséhez szükséges gyakorlattal rendelkezik, nem kell majd visszajárnia garanciális javítások elvégzésére.

Emeljünk is ki egy-két terméket a kiváló bedolgozhatóságú és minőségű Mapei hőszigetelő rendszerek termékei közül.

Nézzük először a Mapetherm Ragasztótapaszt, amely annyira népszerű a kivitelezők körében, hogy legtöbben a versenytárs rendszerekhez is ezt a ragasztótapaszt használják. Nagyon jó, krémes állagú, könnyű felhúzni és kiváló tapadással rendelkezik a termék.

Hogyan, milyen körülmények között készül ez a kiváló termék?
Itt megnézheti!

A színvakolatok közül az Acrycolor, illetve a Silancolor színvakolatokra szeretnénk felhívni a figyelmet. Mindkét terméknek kiváló a tapadása az alapfelületre és nagyon kevés visszahulló anyaggal kell csak kalkulálni. Mindkét termék kiadóssága nagyon jó, például egy 1,5mm-es szemcseméretű, kapart hatású színvakolat esetén az anyagszükséglet körülbelül 2,3 kg/m2.

A Silancolor színvakolatok esetén további előny, hogy rendkívül jó páraáteresztő képessége van, a vízfelvétele pedig nagyon alacsony. Ennek eredményeképpen a nedvességet nagyon hatékonyan távol tartja az épülettől, így nem fog a rendszer a nedvesség miatt károsodni. Ráadásul szilikongyanta kötőanyagú Silancolornak öntisztuló tulajdonsága is van, ami azt jelenti, hogy a terméknek nagyon alacsony a koszfelvétele és azt a kevés koszt, ami megtapad a homlokzaton az esővíz könnyűszerrel lemossa. Ez azt is jelenti, hogy ügyfele elégedett lesz a hőszigetelő rendszer zárórétegeként funkcionáló szín vakolattal is, mert az hosszú ideig szép marad.

Hol és hogyan történik a Mapei színvakolat színezése?

Amennyiben még nem próbálta a Mapei hőszigetelő rendszereit, kérjük keresse értékesítő kollégáinkat hőszigetelő termékeinkkel és megoldásainkkal kapcsolatban.