Megjelent a Dursilite & Mapecoat Act festékcsalád

A Mapei egy sor új professzionális festékkel egészítette ki falvédő és dekoratív bevonatokkal foglalkozó termékcsaládját. Ezek közé tartozik a Dursilite – egy új, ötféle kivitelben kínált, vízbázisú festékcsalád – és az új Mapecoat Act – egy új festék, amely ellenáll a penésznek, vírusoknak és baktériumoknak, és amelyet olyan területekre fejlesztettek ki, ahol a higiénia és a tartós tisztításállóság kulcsfontosságú szempont.  Mindkét termékcsaládot 1 literes, 4 literes és 14 literes kiszerelésben kínálják, újrahasznosított műanyagból.

Az új Dursilite festékei penészálló, extra mosható felületet biztosítanak, kivételes fedőképességgel rendelkeznek. A módosított akrilgyantákkal vízdiszperzióban és válogatott töltőanyagokkal létrehozott Dursilite sima, rendkívül selymes és matt felületet biztosít, kiváló fehérségi szinttel. A sorozat az eredeti Dursilite festék mellett a következőket tartalmazza:

  • Dursilite Gypsos – gipszkartonlapokhoz és modern építési rendszerekhez fejlesztették ki, ahol a lapok közötti hézagok elfedésére van szükség.
  • Dursilite Igea – konyhákhoz, fürdőszobákhoz és más, páralecsapódásnak kitett helyiségekhez.
  • Dursilite Master – minden belső fal és mennyezet gyors lefedésére, különösen nagy felületen.
  • Dursilite Matt – a sima, matt felület minden területen.

 

Az új Mapecoat Act ideális orvosi és egészségügyi környezetben, valamint a HACCP protokoll hatálya alá tartozó létesítményekbe, mivel egy rendkívül tartós, speciális biológiai védőanyagokkal ellátott akril alapú zománcfesték, amelyet matt kivitelben kínálnak.  A Mapecoat Act ellensúlyozza a penészgombák, vírusok és baktériumok lerakódását és szaporodását – még gyakori mosás és fertőtlenítés mellett is -, rendkívül ellenálló, sima, tisztítható felületet hozva létre, nagyon alacsony szennyeződésfelvétellel.

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!