Most érdemes VELUX tetőtéri ablakot venni! Őszi akció!

Most érdemes VELUX tetőtéri ablakot venni!  Őszi akció!

Energiatakarékos és jövőbiztos

A Standard Plus ablakok nagyszerűsége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőszigetelő képességgel ezek a tetőtéri ablakok a 2018. januártól életbe lépett energetikai követelményértékeket is könnyedén teljesítik, ráadásul a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják. Az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, jelentős fűtési költséget takarít meg.

A választás lehetősége

A Standard Plus tetőtéri ablakok billenő ablakok, a kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt. A felső kilincses változatok távvezérlésűvé alakíthatók, akár utólag is, így az ablakok egy gombnyomással nyithatók-zárhatók.

 

Esztétikus és tartós fa

A GLL tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. A fafelület a gombásodás és a kártevő rovarok elleni kezelést követően környezetbarát, színtelen, vízbázisú akril lakkbevonatot kap. Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk, a plusz EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használjuk a hőszigetelés javítása érdekében.

Vízálló fehér műanyag

Felületi karbantartást nem igénylő GLU ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartásmentes.

Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk, a fát magas hőfokra hevítjük, ezáltal a nedvességtartalmát a felére csökkentjük. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság.

 

A megbízhatóság nyugalma

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít. Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.

 

A háromrétegű üvegezéssel rendelkező tetőtéri ablakok régen költségesek voltak a piacon, így korábban kevés lakástulajdonos engedhette meg magának őket. A VELUX Standard Plus kínálat azonban bárki számára elérhető, akinek fontos az ár és a minőség.

A VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokat most rendkívül kedvező áron vásárolhatja meg kereskedésünkben őszi akció keretében 2018.10.31-ig. Például a VELUX GLL MK06 1061, azaz a 78×118 cm méretű fa, felső kilincses tetőtéri ablak 3-rétegű üvegezéssel 35% árengedménnyel bruttó 69.900 Ft áron szerezhető be nálunk. Kérjen most árajánlatot VELUX tetőtéri ablakra!