Óriási láncfűrész kínálat a Tüzépkernél!

Itt a jó idő és ezzel kezdődhetnek a kerti munkák! Ha még nem találta meg a megfelelő láncfűrészt, itt az ideje, hogy szétnézzen kínálatunkban.

 

Vásároljon új láncfűrészt magán- vagy professzionális használatra. Fedezze fel akkumulátoros elektromos láncfűrészek és benzines láncfűrészek választékát. Minden modell a Husqvarnától elvárható teljesítményt és kiemelkedő formatervezést kínálja.

 

Univerzális láncfűrész a fák fáradságmentes vágásához

A könnyű, sokoldalú Husqvarna 120 Mark II láncfűrész ideális az olyan kerti munkákhoz, mint a tűzifa vágása, kisebb fák kivágása és az ágak eltávolítása. X-Torq motorral van felszerelve, amely a rendkívül hatékony égésnek köszönhetően nagy teljesítményt és nyomatékot biztosít, az Air Injectio technológia pedig hosszabb ideig tisztán tartja a szűrőt és megkönnyíti a karbantartást. Visszarúgás esetén a hatékony, tehetetlenséggel aktiválódó láncfék azonnal leállítja a láncot, csökkentve ezzel a sérülésveszélyt.

 

418EL

Nagy teljesítményű elektromos láncfűrész 14 hüvelykes vezetőlemezzel. Tökéletes otthoni és kerti használatra, pl. tűzifa aprítására, de műhelyekben és asztalosműhelyekben is használható. A kiváló vágási teljesítmény, a robusztus kialakítás és a vékony fűrészház nagyszerű kombinációja. Az azonnali indítás, a gyors láncsebesség, az 5 méteres kábel kényelmes, puha markolatú fogantyúval és a kényelmes, szerszám nélküli láncfeszítés alkalmassá teszi a készüléket a háztulajdonosok és a profik számára egyaránt.

 

120i akkumulátor és töltő nélkül

Könnyen kezelhető akkumulátoros láncfűrész, amely ideális vékony fák kivágásához, fák metszéséhez és kisebb ágak fűrészeléséhez. Az intuitív billentyűzet biztosítja a biztonságos és kényelmes indítást; a tehetetlenségi vezérlésű láncfék biztosítja a problémamentes működést. Save technológiával ellátott kefe nélküli motor a megbízható teljesítmény és a hosszabb üzemidő érdekében; a közvetlen károsanyag-kibocsátás hiánya és az alacsony zajszint lehetővé teszi, hogy lakott területen is dolgozhasson a szomszédok zavarása nélkül.

 

Közepes méretű láncfűrész 35 cm3 -es felső fogantyúval univerzális vágási munkákhoz.

Fűrész az új X-Torq motorral a metszési munkákhoz. Rendkívül könnyű és nagy teljesítményű modell, amely a talajon és a magasban végzett faápolásra egyaránt alkalmas. A kis súly és a jól kiegyensúlyozott fűrésztest megkönnyíti a munkát.

 

Könnyű és nagy teljesítményű 50 cm³-es láncfűrész Smart Start rendszerrel.

A Husqvarna 450e II az ideális láncfűrész, ha könnyű, sokoldalú és kiváló teljesítményű fűrészre van szüksége az erdészeti munkákhoz. Nagy nyomatékú, nagy teljesítményű 50 cm3-es X-Torq motorral és Smart Start rendszerrel van felszerelve, amely a fűrész gyors és egyszerű indítását teszi lehetővé. A LowVib technológia kényelmes kezelést biztosít, a csuklós üzemanyagtöltő kupak pedig még vastag kesztyűben is könnyen nyitható és zárható.

A Husqvarna termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!