Pattex megoldások javítási és felújítási projektekhez

PATTEX Bitumenes tömítőanyag

A PATTEX Bitumenes tömítőanyag egy UV-álló, rugalmas tömítőanyag zsindelytetők vízzáró tömítésére. A legtöbb anyaghoz kiváló hidegtapadással rendelkezik. Még enyhén nedves felületeken is. Nem folyik vagy csöpög.

Alkalmas a zsindelytetők szerkezeti elemeinek (pl. esőcsatornák, kémények) hézagainak tömítésére is.

Szín: fekete Hozam: kb. 6-7 m (5 mm-es átmérő esetén).

 

PATTEX Parketta Plus

A PATTEX Parquet Plus diszperziós parkettaragasztó kis méretű, nyers, lakkozatlan, csaphornyos parketta ragasztásához – aljzatkiegyenlített felületeken (vastagságtól függően CERESIT DH Maxi vagy CERESIT DD+).

Padlófűtéshez is használható. Nedvességre érzékeny fafajokhoz (bükk, juhar, kőris, tölgy, akác, cser) is!

 

PATTEX Oldószermentes kontaktragasztó

PATTEX oldószermentes kontaktragasztó, káros összetevőktől mentes, így biztonságos használatot tesz lehetővé ragasztás közben. Különösen alkalmas függőleges felületeken (pl. mennyezeteken) történő alkalmazásra. Olyan felületekhez, mint fa, laminált felületek, fém, kemény PVC, kerámia, üveg, porcelán, filc, textil, parafa, bőr, gumi, polisztirol, stb.

 

PATTEX FIX Express faragasztó

A PATTEX FIX egy expressz ragasztó, amely azonnal rögzít – nincs többé szorító! Sűrű állagú. Átlátszóan szárad.

Kötés után festhető és befejezhető. Ideális függőleges felületekhez, nem folyik vagy csöpög. Kiválóan alkalmas minden fafajtához, még más anyagokra ragasztva is. Akár 10 percig is szilárdulhat.

A végső szilárdságot kb. 24-48 óra elteltével éri el. Kültéren és beltéren egyaránt használható.

 

PATTEX Repair Special Plastic

A PATTEX Repair Special Plastic egy speciális ragasztó kis műanyag tárgyak ragasztásához és javításához.

Oldószer alapú, rugalmas, víz- és mosásálló, átlátszóan száradó ragasztó. Ideális minden kemény és lágy műanyaghoz, amelyek különböző más anyagokhoz (fa, papír, fém, üveg, kerámia) vannak ragasztva. Kontaktragasztó (az oldószer elpárolgását biztosítani kell).

A végső szilárdságot 24 óra elteltével éri el.

 

PATTEX hézagtömítő kiszedő

Egy szilikon eltávolító szerszám cserepengével.

Speciális kialakításának köszönhetően megkönnyíti a régi szilikon tömítőanyagok eltávolítását a szaniterekben.

 

PATTEX Palmafix építési ragasztó dobozban

A PATTEX Palmafix építési ragasztó dobozban egy oldószeres kontaktragasztó (az oldószernek el kell párolognia), amely nagyon magas kezdeti tapadással rendelkezik és szilárd felületek ragasztására alkalmas.

Használható fa, fém, műanyag, beton, kő, kerámia, gipszkarton, stb. ragasztásához Bézs színű.

 

PATTEX Fix fa ragasztó

A PATTEX Fix faragasztó egy diszperziós építőipari ragasztó, magas kezdeti tapadással, különösen faalapú anyagok ragasztásához.

Oldószermentes, ezért ideális érzékeny felületekhez. Gyorsan szárad nedvszívó aljzatokon, és száradás után átfesthető.

Hézagkitöltés 10 mm-ig. A patron 80 %-ban újrahasznosított műanyagból készül.

 

PATTEX tükörragasztó

A PATTEX tükörragasztó egy MS polimer építőipari ragasztó magas kezdeti tapadással, amely különösen alkalmas tükrök és falburkolatok ragasztására.

A Henkel FLEXTEC-Polymer technológiájával rendelkezik, amely erősebb tapadást, sokoldalúságot és fokozott ellenállást biztosít a külső hatásokkal (víz, időjárás, ütés) szemben a tartós ragasztás érdekében.

Rugalmas, időjárásálló és kül- és beltéren egyaránt használható. Átfesthető, nem zsugorodik. Könnyen adagolható és oldószermentes. A patron 80 %-ban újrahasznosított műanyagból áll.

 

PATTEX Super Fix

A PATTEX Super Fix diszperziós ragasztó, fehér színű. Kültéren és beltéren egyaránt helyettesítheti a mechanikus rögzítéseket. (A ragasztót védeni kell a tartós nedvességtől!) Tubusos és kartoncsomagolásban kapható.

Alkalmas polisztirol, fa, fém, kerámia stb. ragasztására. 

 

PATTEX One For All Express

A PATTEX One For All Express a Henkel szabadalmaztatott Flextec technológiája, egy oldószer- és szilikonmentes MS polimer építőipari ragasztó szinte minden anyag ragasztásához.

Gyorsan kikeményedik, 20 perc után eléri a ragasztási szilárdságot (felülettől és alkalmazástól függően), a ragasztott tárgy akár 20 perc után is megmunkálható. Rugalmas, időjárásálló, beltéren és kültéren egyaránt használható. Átfesthető, nem zsugorodik. Könnyen feldolgozható. Fehér színű.

Terjedelem: kb. 7 m (5 mm átmérőnél), ragasztási idő: 2 mm/24 óra (nehezebb tárgyakat esetleg rögzíteni kell).

 

PATTEX Fix PVC és alumínium ragasztó

A PATTEX Fix PVC & Alumínium ragasztó egy oldószermentes, magas kezdeti tapadású építőipari ragasztó, amely elsősorban PVC és alumínium anyagok ragasztására alkalmas.

A Henkel FLEXTEC Polymer technológiájával rendelkezik, amely erősebb ragasztást, sokoldalúságot és fokozott ellenállást biztosít a külső hatásokkal (víz, időjárás, ütés) szemben a tartós kötés érdekében.

Rugalmas, időjárásálló és kül- és beltéren egyaránt használható. Festhető, nem zsugorodik. Könnyen alkalmazható. A patron 80 %-ban újrahasznosított műanyagból áll.

A Pattex termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!