Rábalux kültéri és beltéri lámpák, fényforrások Dabasi áruházunkban

Rábalux kültéri és beltéri lámpák, fényforrások Dabasi áruházunkban

Nem vagyunk kimondott világítástechnikai szaküzlet, azonban termékeink között megtalálja a Rábalux lámpákat és fényforrásokat Dabasi áruházunkban!

Amikor a felújításban gondolkozik, nem csak a falak, a tető vagy a szigetelés kerülhet szóba. Megújíthatja lakását egy lámpatest, de akár egy fényforrás segítségével is. Más színek, más fények töltik be otthonát. Dabasi szakáruházunkban világítástechnikai osztályunkon Ön is beszerezheti a megfelelő világítását, munkatársaink segítenek Önnek! Válasszon a katalógusból és kérjen árajánlatot online!

Termékkatalógus 2020-2021

Beltéri lámpáink között a klasszikus kristály csillároktól a stílusos mennyezeti lámpákon keresztül a legmodernebb LED világításig szinte minden megtalálható. Többféle stílusirányzat és design közül is válogathatunk az asztali és állólámpák, a mennyezeti, a fali, fürdőszobai és spotlámpák körében.

Új termék 2020 szeptember

Kültéri lámpák 2020

A kültéri lámpa kiválasztásánál fontos, hogy megfelelő víz és por elleni védelemmel, valamint jó kopásállósággal rendelkezzen, így ellenállhat az időjárás viszontagságainak. Hatalmas választékunkban a kültéri állólámpák, a mennyezeti és fali lámpák mellett helyet kapnak az energiatakarékos napelemes és LED lámpák is.

Fényforrás katalógus 2020-2021

Ha izzó, akkor LED. Egyértelmű a választás, hiszen a LED izzók az otthoni világítást is forradalmasították. Az elvártnál talán egy kicsit többet is kapunk, hiszen nemcsak energiatakarékosak, hanem változatosak is. LED panel, LED szalag és fénycső, illetve egyéb fényforrások is megtalálhatóak kínálatunkban.