Revco homlokzati vékonyvakolatok

A Revco vékonyvakolatai szilikongyanta kötőanyagot tartalmaznak, amely nagymértékben páraáteresztő (különösen előnyös a légáteresztő burkolatok esetében). Magas fokú hidrofóbia (víztaszító) tulajdonságai révén úgynevezett öntisztuló felületet képez a homlokzaton (a mikroszennyező anyagok kémiailag kevésbé szívódnak fel a felületbe). Pigmentek (színtartóság) és magas kötőanyagtartalommal rendelkezik.

 

Legnépszerűbb akril vakolatok:

NEO, 2020-ban új összetétellel, megduplázott méretben került forgalomba.

NEO+, 2020-ban új formulával, új színválasztékkal és új csomagolással került forgalomba.

Az új terméket mostantól VARIO néven forgalmazzuk, 2021-től új VARIO+ néven, frissített csomagolással kapható, továbbfejlesztett összetétellel és az algák elleni fokozott védelemmel.

 

A termék katalógusban megtalálható vakolat választó segítségével kiválaszthatja kötőanyag, szín, használhatóság, alapanyagszükséglet, stb. Jellemzők alapján az Önhöz leginkább illeszkedő változatot. Mindegyik vakolat típushoz ajánlunk alapozó és impregnálószert. A lábazati festékeket is színes választékban tartalmazza a termékbemutató anyag, mely színében jól passzol a vakolat típusokhoz. Kültéri- és beltéri falfestékek magas minőséget és hatékony felhordást eredményeznek. 

Katalógus >>

A Revco termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!