REVCO lábazati vakolatok és dekorvakolatok

REVCO lábazati vakolatok és dekorvakolatok

A lábazati vakolatok és dekorvakolatok kidolgozásakor a könnyű, de mégis sokféleképpen variálható színkeverés volt a cél.

A lábazati vakolatok és dekorvakolatok kidolgozásakor a könnyű, de mégis sokféleképpen variálható színkeverés volt a cél. Az erre a célra fejlesztett kötőanyagba csak bele kell keverni a magas minőségű, rendkívül időálló színezett ásványi szemcséket. A belsőépítészeknek köszönhetően már nem kizárólag lábazati anyagként, hanem beltéri, végletekig tartós vékony dekorbevonatként is népszerű a felhasználásuk.

REVCO REMIX lábazati és díszítő vakolatok

Gyárilag előkevert, műgyanta kötőanyagú, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös és tasakos kiszerelésű dekoratív vékonyvakolat rendszer, mely változatos színekben kapható. A REMIX lábazati és díszítő vakolat 13 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből létrehozható nagyszámú színvariáció előállítására alkalmas.

 

REVCO DECO díszítő bevonatok

Dekoratív díszvakolatok széles választékban. A DECO PALACE exkluzív, luxus hatást kelt. A DECO BROCADE reneszánsz csillogást ad otthonának, irodájának vagy üzlethelyiségének. A DECO CARNEVAL egy ünnepélyes, izgalmas, elegáns díszvakolat. A DECO STONE alkalmas akár extrém igénybevételnek kitett felületeken is. A DECO RIVER egy egyedi megjelenést nyújtó köveket tartalmazó díszvakolat. A DECO METAL vakolatot nemesfémek csillogása jellemzi. A DECO GLASS egy üveghatású falfesték.