Roto felső kategóriás tetőtéri ablakok

Roto felső kategóriás tetőtéri ablakok

A Meisterstück kategória a design és a funkcionalitás szempontjából is a Roto csúcskategóriás modelljeit tartalmazza.

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül. Professzionális megoldások a minőség kedvelőinek. A Meisterstück kategória a design és a funkcionalitás szempontjából is a Roto csúcskategóriás modelljeit tartalmazza. A különböző nyitásmódok, üvegezések, széles méret- és alapanyag választékának köszönhetően garantált a prémium minőség és a maximális kényelem.

Designo R8 felnyíló tetőtéri ablak alsó kilinccsel és 2- vagy 3-rétegű üveggel

A Designo R8 kétfajta nyitásmóddal rendelkezik. A felnyíló nyitásmódnál a szárny az ablak felső síkjában nyílik, így tökéletesen zavartalan kilátást biztosít. Az alsó kilincsnek köszönhetően az összes funkció egyszerűen elérhető: nyitás, résszellőztetés vagy tisztító állás egyetlen mozdulattal. Az ablak alapesetben 2-rétegű üveggel rendelhető 1,2-es Uw értékkel, de kérésre a passzívház követelményeknek megfelelő 3-rétegű üvegezéssel, 0,8-as Uw értékkel is rendelkezésre áll. Az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

  • maximális kényelem: tökéletes kilátás – billenési pont a felső síkban
  • kiemelkedő energiahatékonyság: gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal és belső párazáró fóliával rendelkezik. Passzívház követelményeknek megfelelő üvegezéssel is rendelhető.
  • biztonság: 15 év szavatosság a vasalat, a profil és a külső üveg törésére jégkár esetén

Designo R6 billenő tetőtéri ablak alsó kilinccsel és 3-rétegű üveggel

A Designo R6 középen billenő ablakszárnnyal és alsó kilinccsel rendelkezik. A 3-rétegű, kripton gázzal töltött üvegezéssel rendelkezik, amivel már 0,8-as Uw érték is elérhető, ami a passzívház követelményeknek is megfelel. Az üvegszállal erősített, több légkamrás műanyag tetőablak merevítő vasalata az ablakon kívül helyezkedik el, így minimalizálja a hőveszteséget. A fa kivitel rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készül, alap-impregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezelve. Az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

  • kiemelkedő energiahatékonyság: gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal és belső párazáró fóliával rendelkezik
  • passzívház követelményeknek megfelelő üvegezéssel is rendelhető
  • biztonság: 15 év szavatosság a vasalat, a profil és a külső üveg törésére jégkár esetén

 

RotoQ-4 billenő tetőtéri ablak felső kilinccsel és 3-rétegű üveggel

A RotoQ középen billenő ablakszárnnyal és felső kilinccsel rendelkezik. Az ablak használata jobb és balkezesek számára is kényelmes az ergonomikus kilincsnek köszönhetően. A 3-rétegű üvegezéssel 0,77-es Uw érték érhető el, ami a passzívház követelményeknek is megfelel. Dupla Hőszigetelő Csomaggal és a robusztus kialakításával a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását. Az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

  • kényelem: ergonomikus kilincs, a könnyebb kezelhetőségért
  • kiemelkedő energiahatékonyság: gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal és belső párazáró fóliával rendelkezik. Passzívház követelménynek megfelelő üvegezéssel is rendelhető.
  • biztonság: 15 év szavatosság a vasalat, a profil és a külső üveg törésére jégkár esetén