Roto pénzvisszatérítési akció

Roto pénzvisszatérítési akció

A promóció 2020. október 12. és november 30. között érvényes

A 2020. október 12-én induló pénzvisszafizetési akció keretében a Roto az akcióban résztvevő végfelhasználóknak tetőablak és burkolókeret egységenként 10.000 Ft-ot visszafizet a vételárból, és az antibakteriális kilincset továbbra is ingyen adja.*

 • Vásároljon Designo R4x vagy R79 tetőablakot hozzá tartozó burkolókerettel 2020. október 12. és november 30. között!
 • A vásárlást követően nem kell mást tennie, csak regisztrálni a penzvisszaterites.hu.dst.roto-frank.com/ oldalon, feltölteni a vásárlást igazoló számlát, valamint megadni bankszámlaszámát.
 • Végül pedig kivágni, és 2020. november 30-ig feladni postai úton a Roto tetőablak és burkolókeret dobozain található matricákat (ablak: 1 db, burkolókeret: 1 db) a következő címre:
  Roto Elzett Kft. 2040 Budaörs, Keleti u. 7.
 • A dokumentumok beérkezését követő 30 napon belül visszautalják Önnek az akcióban résztvevő minden tetőtéri ablak és burkolókeret pár után a bruttó 10.000 Ft-ot.

Az akció részletes leírását itt találja meg.

*Az ingyenes antibakteriális kilincs csak a Designo R79-es ablakra vonatkozik.

Inkább Roto. Mert több újdonságra van szükség.

Roto tetőablak kilincsek antibakteriális bevonattal
A „Just Clean” antibakteriális bevonat a Roto tetőablakok kilincsein hatékonyan csökkenti a mikroorganizmusok, például a baktériumok és gombák számát, illetve megakadályozza azok továbbterjedését.

Roto akkumulátor
A Roto szolár kivitelű külső árnyékolók (redőny és hővédő roló) akkumulátora már USB kábellel is tölthető. Így sötétben és napfénymentes időben is garantált a biztos teljesítmény és a megbízható működés.

Roto középkategóriás tetőtéri ablakok (Handwerk) – Designo R7 felső harmadban billenő tetőtéri ablak alsó kilinccsel és 3-rétegű üveggel

Alapmodellen felüli extrák és egyedi megoldások. A Handwerk tetőablakok Roto értékek alapján készülnek és prémium minőséget képviselnek, annak érdekében, hogy minden vevői elvárásnak megfeleljenek. A speciálisan billenő Roto tetőtéri ablaknál a hagyományoshoz képest a billenési pontot jóval magasabban alakították ki. A jelentős többletmagasság kényelmes hozzáférést biztosít az ablakhoz. A magas billenési pontnak köszönhetően az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják az ablakot. Az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható. A kényelmes nyitásmódon felül, az ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot és a párazáró fóliát is. Igény szerint, belső ragasztott biztonsági üveggel is kérhető (R78 WD).

 • kényelem: egyedi nyitásmód, zavartalan kilátás és kényelmes szellőztetés szúnyogháló használata mellett is
 • energiahatékonyság: a 3-rétegű üveg és a Hőszigetelő Csomag garantálja az 1,1-es Uw értéket
 • biztonság: 15 év szavatosság a vasalat, a profil és a külső üveg törésére jégkár esetén

Designo R4 billenő tetőtéri ablak alsó kilinccsel és 2-rétegű üveggel

A Designo R4 középen billenő ablakszárnnyal és alsó kilinccsel rendelkezik. Már az alapkivitel is kívül edzett üvegű. A műanyag kivitel minimális karbantartást igényel, magas páratartalmú helyiségek esetén is kiváló választás. A fa kivitel rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készül, alapimpregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezelve. Dupla gumitömítéssel ellátott. Az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

 • kényelem: könnyű kezelhetőség az alsó kilincsnek köszönhetően
 • biztonság: 15 év szavatosság a vasalat, a profil és a külső üveg törésére jégkár esetén