Schlüter profilok dizájn padlóburkolatokhoz

A Schlüter Systems öt különböző profilt kínál a piacon, amelyeket kifejezetten vékony és rugalmas padló- és falburkolatok gyártására fejlesztettek ki. A Schlüter-VINPRO-S profil elegáns tömítésére és megbízható élvédelmére használható vinil és egyéb kivitelű burkolatok esetén, valamint burkolatok cseréjére más burkolatokhoz való csatlakozáskor. Ezen túlmenően az alapburkolatokhoz is elegáns élkivonat készíthető.

Az utólag beépíthető Schlüter VINPRO-T profil meglazítja az azonos magasságú lapos, vékony és rugalmas burkolatok közötti kapcsolatokat. Különböző magasságú burkolatok találkozásánál a VINPRO-U megbízható segítséget nyújt. Fokozatmentes átmenetet képez, amelyben a vékony és rugalmas burkolat egy másik burkolathoz vagy szabaddá tett betonhoz kapcsolódik.

Lépcsőfokokhoz a tervezők és kivitelezők a VINPRO-STEP terméket választhatják. A négyzet alakú profil védi a burkolat szélét, és a támasztófelület része csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A falsarkok gyártásához a Schlüter-VINPRO-RO van, amelynek látható felülete ívelt – a népszerű és bevált Schlüter-RONDEC élprofilra emlékeztet.

A sorozat minden profilja követi a csempeprofilok alakját, de kifejezetten a vékony és rugalmas burkolatokhoz igazodva fejlesztették ki. A VINPRO profilok vékony, finom megjelenésűek, és a következő kivitelben kaphatók: eloxált alumínium szálcsiszolt krómban, eloxált alumínium matt, eloxált alumínium szálcsiszolt titánban és eloxált alumínium szálcsiszolt antik bronzban. Ez a profilt ideálissá teszi számos, trendeket követő burkolóanyaghoz való illeszkedésre.

 

A Schlüter termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!