Sika Boom® purhab család

Sika Boom® purhab család

Magas minőségű purhabok rések, áttörések kitöltésére, nyílászáró szerkezetek, hőszigetelő táblák rögzítésére.

A Sika Boom purhab kínálatában megtalálható minden olyan termék, amellyel megoldható a házon belüli és házon kívüli rések, áttörések kitöltése, nyílászáró szerkezetek, hőszigetelő táblák rögzítése. A széles termékkínálatnak köszönhetően az építkezők, felújítók éppúgy megtalálják a megfelelő terméket, mint a kivitelezésben kevésbé jártas ezermesterek.

sika boom®-583 Low Expansion

Egykomponensű, öntáguló, kinyomópisztollyal feldolgozható poliuretán hab csekély utótágulással és kötés közbeni nyomással. A Sika Boom®-583 Low Expansion alkalmas nyomásérzékeny felhasználáshoz, pl. ablak- és ajtókeret körüli hézagok feltöltése.

Sika Boom®-187/587 ALL Season

Poliuretán, szórófejjel (187) és kinyomópisztollyal (587) feldolgozható ragasztóhab. Minden évszakban használható, hideg felületen és alacsony hőmérsékleten is. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható, festhető. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Hőmérsékleti tartomány -10 és +35 °C között.

Sika Boom®-590 High Yield

A Sika Boom®-590 High Yield egy egykomponensű, öntáguló, poliuretán hab speciális formulával a nagyobb habhozamért. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható és festhető. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Sika Boom®-182/582 Foam Fix

Egykomponensű, öntáguló, szórófejjel (182) és kinyomópisztollyal (582) feldolgozható poliuretán hab, mely jól tapad sokféle alapfelülethez. Ideális szigetelő- és gipszkarton táblák hatékony, gazdaságos és tartós ragasztásához.

A Sika kínálatában – a magas minőségű PU habok mellett – természetesen megtalálható a praktikus kinyomópisztoly és a munka során használt berendezések tisztításához szükséges PU hab tisztító is.

Sika Boom® gun

Praktikus kinyomópisztoly a Sika poliuretán habok könnyű felhasználásához.

Műszaki jellemzők:

  • A csőr anyaga acél, a ház alumínium, a markolat műanyag, a cső pedig rozsdamentes acél.
  • A fogadó kosár, a csőr, a kimeneti fúvóka és a záró golyó bevonata teflon.

Sika Boom® cleaner

A Sika Boom® Cleaner alkalmas a Sika PU hab feldolgozásához használt berendezések használat utáni tisztításához. A Sika Boom Cleaner eltávolítja a friss, nem megkötött poliuretán hab maradványait, illetve eltávolítja a zsírt és megtisztítja a szennyezett alapfelületet.