Sika MaxTack ragasztó

Tökéletes megoldás a lakás díszítéséhez és felújítási mukákhoz

Ezzel a sokoldalúan használható nagyszilárdságú ragasztóval csaknem minden előforduló építőanyagot összeragaszthat, elkerülve a szegek és csavarok használatát az otthoni munkák során. Ultra gyors – ultra erős: erős kezdeti tapadás, biztonságos rögzítés, beltéri és fedett kültéri alkalmazásra is ajánlott. Nagyon egyszerűen, tisztán és biztonságosan használható.

Sika MaxTack®

Sika MaxTack® egy egykomponensű, oldószermentes, nagy szilárdságú ragasztó nagy kezdeti tapadással.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Sika MaxTack® egy sokoldalúan felhasználható, nagy szilárdságú, magas kezdeti tapadású ragasztó, ami különféle építőipari anyagok beltéri és fedett kültéri ragasztására alkalmas. Például dekorációs elemek, szegélyléc, fa keretek, panelek, cotto lapok, eloxált alumínium, kemény PVC profilok, polisztirol díszítőelemek, polisztirol mennyezetburkolatok, díszlécek.

Sika MaxTack® nagyon jól tapad számos porózus anyaghoz, mint pl. beton, habarcs, szálcement, fa és dekorációs anyagok festett alapfelületei.

Egyéb alapfelületek és speciális festések estén előzetes vizsgálatok elvégzése szükséges.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • Hatékony magas kezdeti tapadási tulajdonságok (zöld szilárdság)
  • Szög, csavar és ragasztószalag mentes rögzítés
  • Jó tapadás számos felületen
  • Jó bedolgozhatóság
  • Vizes bázisú
  • Vizes bázisú festékkel átfesthető
  • Alkalmas beltéri használatra, falra és mennyezetre egyaránt
  • Fedett kültéren lévő falra (előtető, erkély) is használható
  • Szagtalan
  • A legtöbb felületen jól tapad

Egy polc felhelyezése sokszor gyenge pontunk – ki kell mérni a polctartók és tőcsavarok helyét, lyukakat kell fúrni a falba, amitől minden poros és koszos lesz.

Ehelyett a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás a Sika Maxtack használata a polcok, fogasok, akasztók felhelyezésére otthonában. Az otthoni szerszámos készlet tökéletes kiegészítője a Sika Maxtack, a leggyorsabb kezdeti tapadást biztosítja a vízbázisú ragasztók között – csupán 3 másodperc nyomás után erős kötés jön létre. Az erős kezdeti tapadás azt jelenti, hogy nincs szükség súlyok vagy más szorító eszközökre, hogy a kötés megmaradjon. És a legjobb az egészben, hogy akár 5 percig módosítható a felragasztott tárgy helye, így tökéletes eredmény érhető el.

 

Hogyan tegyünk fel polcot a Sika Maxtack segítségével:

1. Vágjuk le a kartus végét, helyezzük fel a kinyomó csőrt és vágjuk le a kinyomó csőr végét 45°-os szögben.

2. Helyezzük a kartust egy jó minőségű kinyomópisztolyba, majd vigyük fel a ragasztót a polc hátsó oldalára hullámvonalban. Ügyeljünk, hogy a ragasztót ne nyomjuk a felület szélére, hogy a felhelyezés során ne nyomódjon ki.

3. Nyomjuk a polcot a falhoz, és számoljunk el 3-ig.

4. A polc, kulcstartó máris a helyén van!

 

Hagyjunk 24 órát a Sika Maxtack-nak a teljes kötésig, mielőtt használatba vennénk a polcot, fogast.

 

A Sika Maxtack felhasználóbarát, vízbázisú formulájával kínál magas szilárdságú kötést az oldószer alapú termékek szaga nélkül.  A Sika Maxtack eltávolítható vízzel, majd ha megszáradt, átfesthető vízbázisú festékkel.