Több fényt a hálószobába!

 

Számunkra a világos otthon egy élettel teli otthont jelent. A napfény és a friss levegő nagy hatással van ránk, és segít feltöltődni. Mindkettő együtt növelheti a közérzetünket, és feléleszti hálószobánkat.

 

Édes álmok

Sokan úgy gondolják, hogy minél sötétebb a hálószoba, annál jobban alszunk. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz. A természetes fény segít kiegyensúlyozni a cirkadián ritmusunkat (az alvási ciklusunkat), ami segít abban, hogy éjszaka jobban aludjunk, és napközben produktívabbak legyünk.

 

Kombinálja a természetes fényt és a friss levegőt, hogy világosabb, üdítőbb környezetet teremtsen hálószobájában. A cirkadián ciklusunk a Nap útját követi. Ez azt jelenti, hogy hajlamosak vagyunk kiugrani az ágyból, amikor a nap felkel – még akkor is, ha nyolc órán át nem aludtunk. A tetőablakok természetes fényt engednek a hálószobába, és elősegítik a kiegyensúlyozott cirkadián ritmust. Ne feledjük, hogy a cirkadián ritmus az alvási viselkedéstől kezdve az étvágyon át az agyi aktivitásig mindent befolyásol.

 

Minél több tetőablakunk van, annál több napfényt kapunk. 

 

Standard Plus felülvilágító alsó fogantyúval

A VELUX GLL 1061 szellőztetőablak új, ergonomikusan kialakított felső fogantyúval van felszerelve. Magas térdfalakhoz a modell alsó fogantyúval is rendelhető – felár nélkül. Kiváló hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően tökéletes választás, ha pénzt szeretne megtakarítani. Hangszigetelt kialakításának köszönhetően pedig a külső zajokat is távol tartja.

 

Elektromos lapos tetőtéri ablak

Engedje be a napfényt és a friss levegőt a VELUX elektromos működtetésű tetőablakán keresztül, miközben biztosítja otthona energiahatékonyságát és kényelmét. A 2 rétegű hőszigetelő üvegezés kellemes beltéri klímát biztosít, a távirányítású szellőztetésnek köszönhetően pedig bármikor élvezheti a friss levegőt. Ne aggódjon – ha esik az eső, az esőérzékelő automatikusan bezárja az ablakot.

 

VELUX ACTIVE szobai klímavezérlés

A VELUX ACTIVE segítségével okostelefonján keresztül szabályozhatja a beltéri klímát. Kompatibilis a VELUX elektromos és napelemes tetőablakokkal, redőnyökkel, emellett érzékelővel vezérelt szellőzést és automatikus hővédelmet is kínál. Irányítsa otthonát okostelefonos alkalmazással vagy hangvezérléssel!

 

Fényvédő redőny

A VELUX fényvédő redőnyök garantálják a zavartalan alvást és a napközbeni szunyókálást. A redőnyök ideális kiegészítői hálószobájának – éjjel-nappal teljes sötétséget biztosítanak. Fehér vagy szálcsiszolt alumínium sínekkel kaphatók, így garantáltan illeszkednek szobája stílusához.

 

A VELUX elektromos vagy napenergiával működő redőnye egész évben védelmet és kényelmet biztosít otthonában. Páratlan hőszigetelő és átláthatatlan tulajdonságainak köszönhetően hűvösen tartja hálószobáját a nyári hőségben és melegen a téli hidegben – és még a viharos éjszakákon is segít az alvásban.

A Velux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!