Tondach kiegészítők és rendszermegoldások

Tondach kiegészítők és rendszermegoldások

Ismerje meg a Tondach tetőcserép kiegészítőket és rendszermegoldásokat!

1. ALÁTÉTHÉJAZATI MEGOLDÁSOK

Az innovatív Tondach alététfóliákkal teljesen szélzáróvá tehető, dupla ragasztósávos Tondach Tuning FOL K és MONO DT alátéthéjazat biztos és tartós védelmet biztosít a tető számára.

Nem csupán a nedvesség ellen nyújt védelmet, hanem megakadályozza a hőszigetelés átszellőzését, jelentősen javítja annak hatékonyságát.

2. VÁPA, KÉMÉNY- ÉS FALCSATLAKOZÁSOK

A vápakialakítás szakszerű és időtálló megoldását teszik lehetővé a Tondach vápatekercs a süllyesztett vápához, illetve a fém vápaelem a normál vápákhoz. A kémény és falcsatlakozó lezárószalagok esztétikus és vízzáró zárást biztosítanak.

3. BEVILÁGÍTÁS ÉS TETŐBIZTONSÁG

A Tondach szortiment elegáns és funkcionális megoldásokat kínál a tetőtér bevilágítására és a tetőre való kilépésre, valamint a tetőn való munkavégzésre, mely a kéményseprői és karbantartási munkálatok esetén elengedhetetlenül szükséges.

4. TETŐÁTTÖRÉSEK, BE- ÉS KISZELLŐZÉS

A kerámia csatornaszellőzőt, átmenőcserepet, flexibilis csövet és tömítőgallért tartalmazó Tondach – rendszer-szett megbízhatóan és tartósan meggátolja a víz bejutását a tetőáttöréseken keresztül. Kívülről optikailag összehangolt, technikailag pedig tökéletesen illeszkedik a belső kialakításhoz. Szélzáró és légzáró, kiszellőzési keresztmetszet kb. 150 cm2.

5. GERINC- ÉS ÉLKÉPZÉS

A Tondach gerinc- és élgerinc megoldásai biztonságosak, szépek és lehetővé teszik a tető átszellőzését. A Tondach gerinccserepek harmonizálnak az alapcserepekkel és a Tondach gerinc- és élgerinc szellőzőszalaggal együtt megakadályozzák a nedvesség okozta károsodást.

6. GERINC- ÉS OROMLEZÁRÁS

A gerinc- és oromlezárás területe különösen ki van téve az időjárási viszontagságoknak. A Tondach kerámia kiegészítők közé tartozó kezdő és lezáró elemek, illetve a szegőcserép műszakilag kifogástalan és biztos megoldást kínál az eső, jégeső és hó ellen.

8. VIHARVÉDELEM

A Tondach viharkapcsok és tömítéssel ellátott harangszegek biztonságot nyújtanak a legnagyobb viharban is és megfelelnek a legújabb európai normáknak.

A Tondach Tetőrendszerről érdeklődjön honlapunkon és az üzleteinkben.

7. HÓFOGÓ RENDSZEREK

A Tondach hófogó rendszerek gondoskodnak arról, hogy megakadályozzák a hó ellenőrizetlen lecsúszását a tetőfelületről, és emellett harmonikusan illeszkednek a tetőképbe. A hófogást a hófogóráccsal és az egyedi fém hófogókkal oldhatjuk meg.

9. PIR SZARUFA FELETTI HŐSZIGETELŐ RENDSZER

Ha fontos a kellemes lakóklíma a tetőtérben a Thermo PIR szigetelés a legkorszerűbb megoldás. Kiváló, akár 0,022-es hővezetési tényezőjének köszönhetően sokkal vékonyabb rétegben alkalmazva is felülmúlja a hagyományos szigetelőanyagok teljesítményét, és növeli otthonunk értékállóságát.