Új katalógusban az ACO professzionális folyókái

Új katalógusban az ACO professzionális folyókái

Részletes információk az ACO felszíni vízelvezetési rendszereiről

Ennél felkészültebben nem is zárhatná a 2019-es évet az ACO, hiszen elkészült a D20 névre keresztelt katalógusa, amely a professzionális folyókák témakörét öleli fel.

Közel 270 oldal műszaki információ és rajz, látványos termékbemutató fényképek, cikkszámok sokasága – ezt mind, és még ennél is többet tartalmaz az ACO aktuális professzionális folyókaválasztékát bemutató katalógusa. A legújabb kiadványban 11 fejezetre osztva találhatók meg az ACO felszíni vízelvezetési rendszerekhez ajánlott megoldásai.

A vállalat termékstruktúráját követve a könyv jelentős részét az ACO Drain® folyókák teszik ki. Köztük immár megtalálható a család legújabb tagja, a Multiline polimerbeton rácsos folyóka, amelyet Seal in integrált tömítéssel láttak el.
Hasonlóképpen visszaköszönnek régi ismerősök ebben a részben, így részletes információ található a Multiline, a PowerDrain, az XtraDrain, a Monoblock, a KerbDrain, valamint a Qmax tározócsöves folyókáról is.
A következő rész a víznyelőket és aknákat, míg az utolsó fejezet a fedlapokat mutatja be. A katalógust a minden egyes terméknél megtalálható részletes termékinformációk teszik teljessé.