Új Schiedel SIRIUS kandallórendszer

Kémény és kandalló tökéletes egységben

A Schiedel SIRIUS letisztult formavilágú kandalló.

Kéménye, a PERMETER Smooth Air, az égéshez szükséges levegőt is biztosítja.
A SIRIUS – elegáns stílusának köszönhetően – sokféle belső térbe beilleszthető, és fantasztikusan szép, igazi tűzélménnyel varázsol kellemes meleget a lakótérbe.

Kémény és kandalló együtt

A kifinomult részleteivel és a magas minőségű kivitelével a SIRIUS kiemelt eleme lehet az Ön lakásának is. 3-féle modellvariációban rendelhető. Minden SIRIUS kandalló egy PERMETER Smooth Air kéménnyel folytatódik, mely a lakótértől függetlenül üzemel, és az égési levegő utánpótlásáról is gondoskodik.

A lángok lobogása, az égő fahasábok ropogása, és a gyönyörű, sárgás- vöröses tűz olyan hangulatot teremt, mely szavakkal nehezen leírható. A Schiedel SIRIUS kandallóval Ön is átélheti ezt a nyugodt és kellemes élményt.

A Schiedel megbízható és kiváló minőségű kéményes termékei kiegészülve a letisztult és időtálló megjelenésű, és csúcsminőségű SIRIUS kandallóval komplett megoldást kínálnak. Kémény és kandalló egy csomagban tökéletesen egymáshoz méretezve, energiahatékony és biztonságos üzemeléssel, esztétikus megjelenéssel.

A SIRIUS kandalló egy PERMETER Smooth Air kéményrendszerrel alkot tökéletes egységet. A szett ára a kémény magasságától, az épület adottságaitól (pl.: tető hajlásszöge) és a SIRIUS kandalló-modell típusától függ. A SIRIUS kandalló- és kéményrendszernél fontos, hogy a kémény szabadon álló szakasza milyen hosszúságú a lakott térben, a padlástérben illetve a tetőn kívül, mert a kéménystatikát biztosító alkatrészek mennyiségét ezek a jellemzők befolyásolják.

Levegő-utánpótlás a kéményen keresztül

A Schiedel SIRIUS kandalló szett fontos része a kémény. A PERMETER Smooth Air kéményrendszerrel a gyönyörű kandalló nemcsak egy szép lakáselem, hanem rendkívül biztonságos is. Egyedülálló előnye, hogy a levegő a kéménytesten keresztül kerül betáplálásra. Már nem kell azon gondolkodni, hogyan biztosítsuk a kandalló levegőellátását. Megszűnnek a nyomasztó kérdések és elkerülhetők a kompromisszumok.

A kandalló és a kémény egymáshoz méretezett. A kifogástalan együttműködésre a Schiedel több évtizedes kéményszakértelme a garancia.

Előnyök

  • lakótértől függetlenül biztosítja az égéshez szükséges levegőt
  • a kémény a kandallóhoz méretezett, elősegíti a hatékony működést
  • kiváló hatásfokú, A+
  • az energiahatékony működés környezetbarát fűtést tesz lehetővé
  • háromféle modellben elérhető
  • új építésű és meglévő házakba is beszerelhető
  • gyorsan építhető és kompakt rendszer
  • kis helyigényű
  • esztétikus, rejtett csőkapcsolatok a kéményen
  • elegáns, letisztult formavilágú kandalló

Műszaki adatok

SIRIUS 1 SIRIUS 3 SIRIUS 3G
Kandallóablak elől három oldalon három oldalon
Automatikusan záródó ajtó igen igen igen
Ajtó felülete fekete, festett felülettel fekete, festett felülettel fekete, üvegfelülettel
Hatásfok 84% 82% 82%
Energetikai osztály A+ A+ A+
Névleges teljesítmény 5,9 kw 5,5 kw 5,5 kw
Méretei (Szélesség x Magasság  x Mélység) 512 x 1218 x 392mm 512 x 1218 x 392mm 512 x 1218 x 392mm
Súly 164 kg 172 kg 172 kg