Új STP technológiás ragasztók a Sika kínálatában

Új STP technológiás ragasztók a Sika kínálatában

Az új ragasztók még magasabb szinten szolgálják ki a felhasználók igényeit

A hazai ragasztástechnika éllovasaként a Sika újdonságokkal jelentkezik a 2020-as évben is. A rugalmas ragasztási megoldásokat kereső kivitelezők számára három terméküket is STP technológiával újították meg és ezáltal mindhárom termék kategóriája igazi erőművészévé vált. A gyorsaságot, gazdaságosságot és tartósságot – mint szempontokat – szem előtt tartva a Sikaflex család új tagjaival még magasabb szinten tudják kiszolgálni felhasználók igényeit.

Sikaflex®-118 Extrém Grab – Az extrém ragasztóerő

STP bázisú, egykomponensű, kiemelkedően magas kezdeti tapadással rendelkező szerkezeti ragasztóanyag bel- és kültéri felhasználásra.

  • nagyon magas kezdeti tapadás
  • nem igényel ideiglenes rögzítést
  • magasfokú állékonyság

A SikaBond T-2 utódjaként az új technológiás STP bázisú, egykomponensű szerkezeti ragasztó kiemelkedően magas kezdeti tapadással rendelkezik és szinte minden szabványos felületen utolérhetetlen.

Sikaflex®-112 Crystal Clear – A kristálytiszta ragasztó

STP bázisú, egykomponensű, teljesen átlátszó – víztiszta hézagtömítő- és ragasztóanyag bel- és kültéri felhasználásra. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz. Üveg felületekhez csak beltérben alkalmazható.

  • 100%-ban átlátszó
  • kül- és beltéri használatra
  • könnyű bedolgozhatóság

A Sikaflex®Crystal Clear alapjaira építve az új technológiás Sikaflex®-112 Crystal Clear teljesen víztiszta megjelenéssel rendelkezik. Kültérben sokoldalú ragasztó, beltérben tömítő és ragasztó anyagként funkcionál. Emellett beltérben üveghez is ajánlják, s mivel nem sérti meg a foncsort, tükör ragasztásához is alkalmazható.

Sikaflex®-111 Stick&Seal – A magas tapadóerejű tömítő és ragasztó

STP bázisú, egykomponensű, tartósan rugalmas univerzális ragasztó és hézagtömítő anyag. Alkalmazható PVC, EPDM, XPS és EPS felületekhez is. Száraz és enyhén nedves betonfelületeken is jól tapad.

  • kül- és beltéri használatra
  • alapozás nélkül is magas tapadás
  • elasztikus és flexibilis

A SikaBond® AT Universal továbbfejlesztésének eredményeként az új technológiás, festhető, tartósan rugalmas hézagtömítő- és univerzális ragasztóanyag még univerzálisabbá vált, hiszen kül- és beltérben is PVC, EPdM, XPS es EPS felületekhez is ajánlott már. Száraz és enyhén nedves felületeken is jól tapad.

Az alábbi videók segítségével ismerje meg az új STP technológiás ragasztók előnyeit.

Sikaflex®-118 Extrém Grab – Az extrém ragasztóerő

Sikaflex®-112 Crystal Clear – A kristálytiszta ragasztó

Sikaflex®-111 Stick&Seal – A magas tapadóerejű tömítő és ragasztó