Ultragyors javítás és simító bevonat az új Mapei Planipatch Xtrával

A Mapei piacra dobta az új Planipatch Xtra-t – egy finomszemcsés tixotróp cementkötésű anyagot a helyi aljzat kijavításához. Az ultragyorsan száradó, nedvességtűrő összetételű Planipatch Xtra alkalmas padlókra és falfelületekre lakossági, kereskedelmi és ipari környezetben, és nagyon alacsony VOC-tanúsítvánnyal rendelkezik.

A helyi felületjavításra kifejlesztett Planipatch Xtra felhordható belső padlókra, falakra, lépcsőkre és sarkokra az oszlopok körül. Használható stabil aljzatokon lévő üregek, lyukak és repedések kitöltésére is. A termék gyorsan szárad, repedés nélkül megkeményedik, és rendkívül tartós, ellenálló és sima, finom textúrájú felületet hoz létre. Foltozásnál és helyi javításoknál az önterülő masszák és padlóburkolatok létrehozása kb. 45-60 perc.

A sokoldalú összetétel alkalmas betonlapokhoz és falakhoz, cement alapú esztrichekhez és vakolatokhoz, anhidrit és magnézium alapú esztrichekhez, fűtött padlókhoz, természetes és mesterséges kőhöz és csempékhez, valamint régi, vízálló ragasztóval ellátott aljzatokhoz.

A Mapei Latex Plus-szal keverve felhasználható előkészített fém- és fafelületek, régi aljzatok festék-, gyanta- és bitumen alapú ragasztó maradványokkal, valamint teljesen megtapadt rugalmas és fa padlók bevonására és foltozására is. Keverhető Latex Plus-szal is, és használható alapozóként és kötőanyagként, mielőtt egy kiegyenlítő anyagot felhordnánk át nem eresztő aljzatokra.

A Planipatch Xtra GEV EMICODE EC1 Plus (nagyon alacsony károsanyag-kibocsátás) tanúsítvánnyal rendelkezik, és a DE-UZ 113 szerint „Blauer Engle” jelzéssel rendelkezik. 5 kg-os egységekben kapható.

 

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!