VELUX kombi megoldások

További tetőtéri ablakok beépítése a leggyorsabb módja annak, hogy drámaian megváltoztassa és átalakítsa a térérzetet és a nyitottságot otthonában.

A VELUX kombi megoldások jelentős mértékben képesek átalakítani a helyiségeket, mivel sokkal több természetes napfényt és friss levegőt biztosítanak, mint egyetlen tetőtéri ablak. Válassza a Dupla kombinációt, mely két egymás melletti tetőtéri ablakból álló, vagy a Kvartett kombinációt, mely négy tetőtéri ablakból álló ablakcsoportot jelent, vagy lépjen egy nívókategóriát feljebb a látványos Tetőgerinc megoldással. Bármilyen kombinációt elképzelhet, a VELUX kombi megoldásokkal a napfénnyel kapcsolatos álmait egytől egyig megvalósíthatja.

VELUX Dupla megoldás

Két egymás mellé beépített tetőtéri ablak több fényt és friss levegőt enged otthonába.

VELUX Tripla megoldás

Három tetőtéri ablak beépítése egymás mellé egy sorban moziszerű élményt nyújt, hiszen „szélesvásznú” kilátást biztosít a környezetre.

VELUX Duo megoldás

Építsen be két tetőtéri ablakot egymás alá rendezve, és így hozzon létre egy napfénysávot, mely a szobába mélyebben, a tetőtől nagyobb távolságra is eljuttatja a fényt. Mindkét ablakon át szellőztethet.

VELUX Duo megoldás fix tetősíkablakkal

Ebben az esetben a tetőtéri ablak alá fix kiegészítő ablak épül be a tetősíkba, mellyel jelentősen megnövelhető a természetes fény mennyisége a szobában. A ház környezetére is jobban rálátni, teljesebb a kilátás. Csak a felső ablak nyitható szellőztetésre.

VELUX Duo megoldás térdfalablakkal

A tetőtéri ablak alá függőleges ablakelem épül be a térdfalba, mellyel jelentősen megnövelhető a természetes fény mennyisége a szobában. A ház környezetére is jobban rálátni, teljesebb a kilátás.

VELUX Kvartett megoldás

Négy tetőtéri ablak megkapó kombinációja, mely a nyitottság mellett a tágas tér érzetét nyújtja a szobában.

VELUX Kvartett megoldás fix tetősíkablakkal

Két tetőtéri ablak és két kiegészítő tetősíkablak látványos kombinációja, mellyel kinyílik és átalakul minden szoba. A ház környezetére is jobban rálátni, teljesebb a kilátás.

VELUX Tetőgerinc megoldás

A teljesen egyedülálló tetőablak-megoldással nyissa meg otthonának mennyezetét az égre.  A tetőtéri ablakok a helyiség központi elemévé válnak, nem mindennapi élményben lesz része.

Katalógusok: