Visimpex csavarok

A Visimpex-Magyarország Kft. 1997-ben jött létre cseh-magyar vegyesvállalatként. A győri székhellyel rendelkező cég tulajdonosi szerkezete 2010-ben megváltozott, mivel a cseh tulajdonos helyébe a szlovák Blue Marlin s r o. lépett, a magyar rész tulajdonosa továbbra is Kosár Dezső.A cég elsősorban kötőelemek és ipari segédanyagok nagykereskedelmére szakosodott mind Magyarországon, mind a közép-kelet-európai régióban. Közben a napelemes tartószerkezetek tervezésében és értékesítésében is fontos szerepet vállal.A cég székhelye és logisztikai központja a győri Nemzetközi Ipari Parkban található, ahonnan minden belföldi megrendelésüket 24 órás kiszállítással, illetve a nemzetközi megrendeléseiket 72 órás kiszállítással szolgálják ki.

 

Visimpex Stratégia

Céljuk nem kevesebb, mint hogy a lehető legjobb kiszolgálással kiemelkedő minőségű terméket nyújtsanak. Csak akkor lesznek elégedettek, ha egyértelmű, hogy ők a legjobbak, ha kötőelemekről van szó. Ennek a célnak az elérése érdekében mindig folyamatosan újítanak Szoftverinnovációik középpontjában a vállalatirányítási rendszerük, a raktárkezelő szoftverük és a webáruházuk áll. Mindeközben az erőforrásaikat arra is felhasználják, hogy növeljék és frissítsék ingatlan infrastruktúrájukat.

Alkalmazottak: A csapatszellem a legfontosabb! A forgalmuk folyamatos növekedése azt jelenti, hogy folyamatosan növelniük kell alkalmazottaik számát. A cégvezetés eközben keményen dolgozik a családias légkör fenntartásán, amely a Visimpex sikerének állandó forrása.

 

Visimpex a számok tükrében

  • 2005 – Kisalföld régió legjobb középvállalkozása – a Kisalföld kiadó által odaítélt díj.
  • 2015 – Kosár Dezső, az év vállalkozója Magyarországon – a Magyar Vállalkozók Országos Szövetsége adományozta

Visimpex közösség: Az összefogás erőssé tesz! A digitális korban egy vállalat vezetője számos kihívással szembesül, amelyet a folyamatos technológiai újítások állítanak elé. A Visimpex komoly lehetőséget lát a digitális újításokban (logisztika, értékesítés, pénzügy) és a közösségi média platformokban. Folyamatosan kommunikálnak vásárlóikkal weboldalukon és hírlevelükön, valamint az Instagramon, Facebookon és Pinteresten keresztül.

Társadalmi felelősségvállalás: nem hanyagolják el! A Visimpex Hungary Kft. a kezdetektől fogva erőfeszítéseket tesz a hátrányos helyzetűek megsegítésére. Segítő törekvéseik középpontjában elsősorban a kisgyermekek állnak. A felelősségvállalás fontos része a környezetünk megóvása. Épületük 2012 óta minden szükséges villamos energiát napenergiával termel. Hulladékuk gyűjtésére is ügyelnek úgy, hogy az később újrahasznosítható legyen.