2020-ban 20-20% kedvezmény a Creatontól

2020-ban 20-20% kedvezmény a Creatontól

Vásároljon most CREATON kerámia sajtolt tetőcserepet, és minimum 3 CREATON rendszer kiegészítőt, és 20% kedvezményt nyújtunk bármely CREATON tetőfólia díjából és 20% kedvezményt a függő ereszcsatorna rendszer árából is! Az akció 2020. május 25-től 2020. július 31. között érvényes!

Az akció feltételei:
Az akció 2020. május 25-től 2020. július 31. között vásárolt sajtolt kerámia tetőcserepek, megjelölt rendszerkiegészítők, tetőfóliák és függő ereszcsatorna rendszerek esetében Magyarország területén, a kijelölt CREATON partnereknél érvényes. Legkésőbbi kiszállítási időpont: 2020. augusztus 14.
Az akcióban résztvevő sajtolt tetőcserepek, melyek az aktuális termékkatalógusban szereplő áron választhatóak: MAGNUM,TITANIA, FUTURA, PREMION, MZ3, HARMONIE, CANTUS, OPTIMA, SIMPLA, DOMINO, MIKADO, RATIO, RUSTICO, SINFONIE, MELODIE.
Az akcióban megjelölt CREATON rendszerkiegészítő termékek közül (kúpalátét, szellőzőcserép, hófogó, kerámia tetőátvezető elem, fal- és kéményszegély, alumínium szellőzőszalag) legalább hármat – a tető szakszerű kivitelezéséhez szükséges mennyiségben – kell választani a kedvezmény érvényesítéséhez az aktuális termékkatalógusban szereplő áron.
Tetőfóliák, illetve a függő ereszcsatorna rendszer esetében a 20%-20%-os kedvezményeket abban az esetben biztosítjuk, amennyiben a tetőfelülethez szükséges mennyiségben vásárolják meg azokat.
A függő ereszcsatorna rendszert és a tetőfóliát az akció ideje alatt díjmentesen szállítjuk ki.

MIKADO 

A minimál tetőcserép. Fiatalos, lendületes, újszerű, sík felületű cserép, mely méretével gazdaságos megoldást nyújt a tetőn.

OPTIMA 

Formája ötvözi a tradíciót a modernséggel, lehetővé teszi a nagy eltolhatósági tartományt, így amilyen szép, olyan funkcionálisan előnyös is.

SIMPLA 

A nagy formátumú kerámiacserepek között is egyedülálló design-nal és a következő generációs kerámia cserepek legjobb teljesítményével rendelkezik.

MAGNUM

E mega tetőcserép európai színvonalú modern gyártási technológiája és kiváló minősége méltó gyártója, a CREATON nevéhez.

HARMONIE 

Átlós, hajlított, íves, rövid vagy hosszú – a legjobb, legbiztonságosabb és legrugalmasabb választás arra az esetre, ha az esztétikus megjelenés mellett csekély darabsúlyra, könnyű felhasználásra és gazdaságosságra vágyunk.

DOMINO

A tetőcseréppel megalkottuk a mai kor modern design elképzeléseinek mindenben megfelelő kerámiacserepet, amely egyedülálló előnyöket kínál.

CANTUS 

A KERALIS minőségű reformcserép nem csak korszerű, egyenes vonalaival, hanem nemes felületével és homogén struktúrájával is kitűnik.

RATIO 

A különösen harmonikus „kettős bordájú tető-geometria”, amit 1879-ben fejlesztettek ki a Ludowici házban, plusz előnyökkel párosul műszakilag és a gazdaságosság terén ebben a cserépben.

CREATON rendszerkiegészítők

A kész tető akkor esztétikus, ha az 50 év garanciával gyártott CREATON kerámia tetőcseréppel és az alapcserép anyagával azonos kiegészítőkkel készül. Így a tető nem csak szép, hanem megbízható minőségű és azonos élettartalmú is lesz! Válasszon most legalább hármat a CREATON rendszerkiegészítők széles palettájából a tető szakszerű kivitelezéséhez szükséges mennyiségben:

KÚPALÁTÉT 

Alkalmazható vízszintes és ferde élek kúpcserép alatti lezárásához. Megakadályozza a széllel érkező csapadék kúpozás alá történő bejutását, ugyanakkor a páraáteresztő fólia sáv biztosítja az optimális szellőzést. Több színben, 5 méteres tekercsben rendelhető.

SZELLŐZŐCSERÉP

A gerincnél, ferde éleknél, tetőáttörések, tetőablakok alatt és felett, a szellőzőlevegő be- illetve kivezetésére szolgáló biztonságos kiegészítő, úgynevezett pontszellőző. Alkalmazandó mennyisége külön méretezést igényel, de általában szarufák közötti mezőben 1-1 darab alkalmazása megfelel.

HÓFOGÓ

A tetősíkon felgyülemlő hó megcsúszása komoly veszélyt jelent az utcaszinten közlekedőkre, gépjárművekre és károsíthatja a tető egyes szerkezeti elemeit, például a függő ereszcsatornákat. Ezért fontos, hogy még a tetőfelületen megakadályozzuk a hótömeg megcsúszását, lezuhanását.

ÁTVEZETÉSEK A TETŐSÍKON

A tető általában nem csak egy homogén kalap, mely védi az épületet az időjárási körülményektől. Szükséges kialakítani átvezetéseket, melyeknek biztonságosan és időállóan kell megoldaniuk a vízzárás és az átvezetés kettős funkcióját.

FAL- ÉS KÉMÉNYSZEGÉLY

Különféle tetőfelépítmények – így oromfal és kéményszegély – csatlakozásának biztonságos, vízmentes lezárását biztosító kiegészítő. Alkalmazásával színazonos lezárás biztosítható. 311 és 451 mm széles, 5 méteres tekercsben, vörös, szürke, barna és fekete színben kerül forgalmazásra.

SZELLŐZŐ SZALAG

Feladata az ellenléc magasságában kialakuló légrés esztétikus lezárása, megakadályozva a kártevők behatolását, ugyanakkor utat engedve a szellőző levegő bejutásának. Vörös és fekete színben, 5 méteres tekercsben rendelhető.

CREATON PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIÁK

A kész tető akkor lesz vízbiztos és hosszútávon biztonságos, ha annak láthatatlan része, az alszerkezet kialakítása maga is vízbiztos. A hosszútávon tartós tetőhöz tehát az 50 év garanciával gyártott CREATON kerámia tetőcserép és a tetőfedő szakértelmén kívül szükséges a szakszerű alszerkezet, és a különböző igénybevételekre tervezett tetőfólia („UNO”, „DUO”, „TRIO”, „QUATTRO”) is!

Jelenlegi akciónkban bármely fóliát is választja – a tetőfelülethez szükséges mennyiségben – , 20% kedvezményt adunk díjából!

A CREATON FÜGGŐ ERESZCSATORNA rendszere

A CREATON függő ereszcsatorna könnyen és gyorsan szerelhető komplett rendszer széles elemválasztékkal. Kétféle alapanyagban és keresztmetszetben is megtalálható, bármely színű és típusú CREATON tetőfedési anyaghoz található színben alkalmazkodó, hosszú élettartalmú, magas minőségű függő ereszcsatorna.

Jelenlegi akciónkban bármely függő ereszcsatorna rendszert is választja – a tetőfelülethez szükséges mennyiségben, – 20% kedvezményt adunk a díjából!