SikaBit® bitumenes lemezek

SikaBit® bitumenes lemezek

A bitumenes lemezekkel teljessé vált a Sika vízszigetelési rendszer kínálata

Innovatív, hosszú élettartamú és kivitelezőbarát SikaBit® tető- és alépítményszigetelési bitumenes rendszerek

A Sika a 60-as évek óta gyárt PVC alapú szigetelési megoldásokat, a 90-es évektől pedig gyártói referenciánkkal bír a TPO/FPO alapú lemezes szigetelések terén.

Egy nagy múltú angol vállalat megvásárlásával 10 éve a kenhető tetőszigetelési megoldásokkal is bővült a termékportfólió. A Sika vízszigetelési rendszerek teljessé válása pedig több, a régióban meghatározó szerepet betöltő bitumenes lemezeket gyártó vállalat akvizíciója révén valósult meg.

A fúziók eredményeként tovább él a gyártóüzemek 150 éves tapasztalata, így segítve innovatív, hosszú élettartamú és kivitelezőbarát szigetelésekkel a hazai építőipari szereplők további fejlődését, legyen szó akár híd, tető, alépítmény vagy talajvízzel érintkező szerkezetek vízszigeteléséről.

Az olyan erős márkanevek mellé, mint SIKAPLAN®, Sarnafil®, SikaProof® most bekerült a SikaBit® bitumenes lemez is.

Tekintse meg kiadványukat, győződjön meg a SikaBit® tetőszigetelési és alépítményszigetelési bitumenes rendszer előnyeiről.

SikaBit® bitumenes lemezek

Tetőszigetelési és alépítmény szigetelési bitumenes rendszerek. SikaBit® PRO palaőrleményes zárólemezek, SikaBit® PRO szigetelőlemezek és SikaBit® VB elasztomerbitumenes párazáró lemez.

  • tökéletes megoldás lapostetőkhöz, alépítményekhez
  • hosszú élettartam