5 ötlet: csúszásmentesítési trükkök DREMEL ragasztópisztollyal

Ki gondolta volna, hogy a ragasztópisztoly ennyire megkönnyítheti az életet? Az otthoni barkácsoláshoz sokszor van szükség forró ragasztóra, de az sok más hasznos célra is felhasználható, beleértve a csúszásmentesítést. Tartsa a mindennapi tárgyakat a helyükön kedvenc, inspiráló ötleteinkkel arról, hogyan teheti papucsait, vállfáit, és akár szőnyegeit is csúszásmentessé ragasztó használatával.

Van egy szőnyege, ami mindig össze-vissza csúszkál? Egyszerűen fogja a ragasztópisztolyt, és vigyen fel vonalakat a forró ragasztóval a szőnyeg aljára.

Ez a ragasztópisztolyos trükk segít abban, hogy rendszerezett legyen a szekrénye. Tegyen forró ragasztót a vállfákra, hogy ne csússzanak le a ruhák. Köszönjük a tippet, KrazyCouponLady!

A csúszós zoknik és papucsok nem veszélytelenek, különösen a kicsik számára. Gondoskodjon csúszásmentességükről egy kis forró ragasztóval az ügyes anyuka, Kristi Goehring útmutatása alapján.

Tartsa a csúszós szappanokat is a helyükön: gyártson szappantartót forró ragasztóból Chris Hanisco gyönyörű bemutatója alapján.

Forrás: dremeleurope.com

Amennyiben szeretne vásárolni DREMEL gépeket, azt megteheti webáruházunkban, vagy keresse áruházainkban!