Új VELUX Colour by You fényzáró rolók – a színek szerelmeseinek

Válassza a személyiségéhez és stílusához legjobban illő árnyékolót!

Álmaink otthonának tervezésekor mindannyian arra vágyunk, hogy elképzeléseinknek a formákról és színekről semmi ne szabhasson határt. Az új VELUX Colour by You kollekció lehetőséget ad Önnek arra, hogy egyedi stílusát tükröző fényzáró rolót válasszon VELUX tetőtéri ablakára.

Válasszon a több mint 1800 színárnyalatból, engedjen teret fantáziájának!

Belegondolt már, hogy a színek milyen nagy hatással vannak életünkre?

 

Képesek megnövelni, alakítani a tereket és nagyban befolyásolják hangulatunkat is. A piros és sárga meleg árnyalatai a lakberendezésben otthonos, hívogató hangulatot árasztanak, míg a hidegebb kék és szürke színek stresszoldó hatása ismert. A színek gyógyító erejét az alternatív gyógyászatban is használják. A fényterápiával történő kezelés többek között a keringési problémák, a gyomorbajok vagy az álmatlanság ellen is hatásos. Az agy nemcsak felfogja, hanem fel is használja a színekből szerzett információkat a test és a lélek gyógyításában.

 

Válasszon az enteriőrhöz tökeletesen illő árnyékolót a több mint 1800 szín közül!

 

A VELUX Colour by You kollekcióval könnyedén igazíthatja fényzáró rolója színét a függönyök, szőnyegek, kanapé vagy más lakberendezési elemek árnyalatához, a korlátlan választás az Öné.

Használja a velux.hu oldalon elérhető színválasztót a pontos RAL-kód meghatározásához és rendelje meg személyre szabott rolóit Kereskedőjénél már ma!

 

Mit nyújt Önnek a VELUX fényzáró roló?

 

A VELUX fényzáró rolóval bármely napszakban teljes sötétséget teremthet, mert – színétől függetlenül – az anyag nem engedi át a napfényt. 99,9%-os fényzárást nyújt, ezzel biztosítva Önnek a zavartalan pihenést, nyugodt alvást. Az Oeko-Tex® minősítés garantálja, hogy a rolók anyaga károsanyag-mentes, így a gyerekszobában és a hálószobában is egészséges környezetben pihenhet a család. A roló a VELUX Pick&Click!™ előszerelt rolótartóknak köszönhetően percek alatt felszerelhető és minden szempontból tökéletesen illeszkedik VELUX tetőtéri ablakához.