Zöld projekt – A CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

Regisztráljon a CREATON veszélyes hulladék elszállítási programjára!

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

Ha tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

  • Szükséges-e a gerendázat felújítása?
  • Milyen tetőcserepet válasszak, ami a pénztárcámnak is megfelel, mégis tartós tetőm lesz?
  • Hol találok megbízható szakembert?
  • És persze jó lenne, ha a tető nem csak tartós, de szép is lenne.

Akik pedig azbesztes palatető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell, hogy birkózzanak.

 

NE KONZERVÁLJUK: EGYETLEN MEGOLDÁS A BONTÁS

Elavult, töredezett egészségre káros azbesztes palatetőjű házak tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító pala bontása, kezelése, szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel.

A CREATON megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A cég megállapodást kötött az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel. Ennek keretei között a CREATON partnerei a piaci árakhoz képest rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítás- és ártalmatlanítási szolgáltatást.

 

  • Ismerkedjen meg a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatás igénybevételének feltételeivel!

Akik egészségre káros palatetőjüktől meg szeretnének szabadulni, nem kell mást tenniük, csak regisztrálni a CREATON hulladékszállítási programjára.

A veszélyes hulladék elszállításában partnerünk a Design Kft.

 

REGISZTRÁCIÓ