Zöld projekt – A CREATON veszélyes hulladék elszállítási programja

Regisztráljon a CREATON veszélyes hulladék elszállítási programjára!

Egészségre káros azbesztes palatetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás az ilyen tetők körültekintő bontása, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Ennek megoldására kínálja a CREATON veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatását rendkívül kedvezményes áron.

Ha tetőfelújításba kezdünk, számtalan kérdésben kell döntenünk, számtalan feladat áll előttünk.

Akik pedig azbesztes palatető felújításán gondolkodnak, még az ezzel járó problémákkal is meg kell, hogy birkózzanak.

 

NE KONZERVÁLJUK: EGYETLEN MEGOLDÁS A BONTÁS

Elavult, töredezett egészségre káros azbesztes palatetőjű házak tulajdonosait ugyanis gyakran az tartja vissza a tetőfelújítástól, hogy a veszélyes hulladéknak számító pala bontása, kezelése, szigorú szabályokhoz, engedélyhez kötött. Ráadásul a szabályos elszállítást és ártalmatlanítást is csak az országszerte erre szakosodott néhány cég végezheti, mindez költséges és bonyolult szervezést igényel.

A CREATON megoldást keresett arra, hogy az egészségre káros palatetőjük felújítását kezdők, legyen szó az ország bármely pontjáról, megfelelő módon gondoskodhassanak a veszélyes anyagok kezeléséről. A cég megállapodást kötött az ilyen bontott anyagok elszállítását és ártalmatlanítását engedéllyel és szakszerűen végző céggel. Ennek keretei között a CREATON partnerei a piaci árakhoz képest rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a bontás után a veszélyes hulladék szállítás- és ártalmatlanítási szolgáltatást.

 

Akik egészségre káros palatetőjüktől meg szeretnének szabadulni, nem kell mást tenniük, csak regisztrálni a CREATON hulladékszállítási programjára.

A veszélyes hulladék elszállításában partnerünk a Design Kft.

 

REGISZTRÁCIÓ

CREATON Zöld Projekt - veszélyes hulladék elszállítási program