A Dremel Stylo+ nyerte „Az év kreatív szerszáma 2019” címet

Jól tudjuk, hogy a Dremel Stylo+ a tökéletes szerszám Arts & Crafts célokra, és ez mostantól hivatalos! Januárban került átadásra a barkácsoló berkekben vezetőnek számító innovációs díj, a „Creative Impulse Awards”. A Dremel örömmel jelenti be, hogy a Stylo+ nyerte az áhított „Creative Tool of the Year 2019” (Az év kreatív szerszáma 2019) díjat.

A díjnyertes szerszámkészlet: Stylo+ 2050-15

Praktikus mérete és sokoldalúsága meggyőzte a Creativeworld vásár bíróit. Szeretnél többet megtudni a nyertes szerszámkészletről? Kattints a lenti gombra és fedezd fel a Stylo+ szerszámkészleteket a Dremel kínálatában.

Multifunkciós szerszám – Sokoldalú. Precíz. Alkotók és barkácsolók számára.

A sokoldalú Dremel Stylo+ ideális eszköz a barkács- és kézműves munkák tökéletes kidolgozásához. Vékony, pehelykönnyű kialakításának köszönhetően a szerszám úgy tartható, mint egy hagyományos toll. Kényelmesen fogható és egyszerűen használható, így segítségével könnyedén megvalósíthatja azokat a kreatív elképzeléseit, amelyekhez sok idő és pontosság szükséges. A szerszám számos anyagnál kiválóan használható gravírozáshoz, véséshez, tisztításhoz és polírozáshoz. A munkát a 2 méter hosszú vezeték is megkönnyíti.

  • Állítható sebesség (5000 és 22 000 ford/perc között): a pontos műveletekhez a kreatív barkácsolási és kézműves munkáknál.
  • Kompakt és könnyű kialakítás 2 méter hosszú vezetékkel: megkönnyíti és kényelmessé teszi a szerszám használatát.
  • Ergonomikus markolat: kényelmes és irányítható megoldás a maximális pontosságért.
  • Süllyesztett tokmányzár: nem zavarja a munkavégzést.
  • Külön be- és kikapcsoló gomb: a készülék ki- és bekapcsolás után is emlékszik a beállított fordulatszámra.

Gratulálunk a díj elnyeréséhez!