A Leier új támfal eleme minden eddiginél könnyebbé teszi az építkezést

A Leier Hungária Kft. legújabb termékét úgy lehet összerakni, mint a Lego-kockákat, könnyű az átépítése és szükség esetén újra szét lehet szedni. Ez a magyar építőanyag-gyártó egy olyan új, számos előnnyel rendelkező termékkel jelentkezett. Egyre több építőipari vállalat ismeri fel, hogy az előregyártott elemek rekordgyorsasággal tudják előrevinni az építkezést, csökkentve a zaj- és por-kibocsátást, a kézi munkát és az anyagköltségeket.

 

Ennek az igénynek a kielégítésére a Leier 2023 nyarán új termékcsaládot dobott piacra. A támfalblokkok legfőbb előnye a moduláris felépítés, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb alkalmazásokban használhatók legyenek. Sokoldalúságukat számos előny növeli, amelyek közül a legfontosabbak a gyors és egyszerű építés, valamint az újjáépítés lehetősége. További pozitívum, hogy az elemek stabil építkezéseket tesznek lehetővé alapozás nélkül, újrafelhasználhatóságuk pedig elősegíti a fenntartható megoldásokat.

 

A blokkelem versenyelőnyöket kínál   

A Leier támfalblokk a projektek széles skálájához kínál lehetőséget: ideális választás építőipari vállalatok, építőanyag-kereskedők, építőanyag-lerakók, újrahasznosító és hulladékkezelő vállalatok, mezőgazdasági vállalkozások, betonüzemek és fakereskedők számára.

 

A Leier támfalblokk kiváló megoldás raktárak építéséhez is. A moduláris elven alapuló rendszerelemek – a Lego-kockákhoz hasonlóan – gyorsan és egyszerűen összerakhatók, és szükség esetén könnyen szétszerelhetők és újra összerakhatók. A formák ráadásul újrafelhasználhatók. A falazóelemek magassága és szélessége rugalmasan az aktuális igényekhez igazítható. Az építkezés egyszerűen megkezdhető egy sík aszfalt- vagy betonalapról.

Az építés alapja az alapkeret, amely 4 különböző méretben kapható. További öt horgony szintén 4 méretben és egy 3 méretben áll rendelkezésre, így összesen 27 geometriai forma található meg. Az alaphorgonyon kívül a Leier támfalblokkok félhorgonyokkal, rakodóhorgonyokkal, ferde horgonyokkal, véghorgonyokkal, végtámlás horgonyokkal és alaphorgonyokkal is kaphatók. Ezek a lábazati horgony kivételével négy különböző méretben kaphatók, így széles körű felhasználási lehetőséget kínálnak. A tömbelemek 40, 60 és 80 cm falvastagságú támfalak építéséhez használhatók, míg a 80 cm-es elem lábazattal akár 4 méter magas depó építéséhez is használható.

A Leier termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!