A Stanley Pro termékcsalád

Szilárd, kipróbált és tartós termékek azoknak, akik hajlandóak bepiszkolni a kezüket, hogy minőségi termékekkel dolgozzanak az építkezés vagy felújítás során. Egy szakember profi mérőeszközökkel dolgozik, attól lesz minőségi a munkája, amit hátrahagy. A pro eszközök tartósak, nem törnek és minden igazi vállalkozó kezében ott vannak.

 

A tökéletes mérce

Amikor egy épületen vagy felújításon dolgozik, figyelmébe ajánljuk a FATMAX szerszámokat, melyek kiválóan kisegítenek a nehezebb helyzetekben is. Több más 25′ szalag is van a piacon, de ez egyszerűen jobban működik, strapabíró, tartós, és a hozzáadott merevség gyakran jelenti a különbséget a precíz mérés elvégzése és egy egyéb eszközzel való nagyjábóli lemérés között. 

 

Masszív kalapács

Ezt a kalapácsot sok szög beveréséhez és számos munkálat során tesztelték. Előnyei, hogy hosszú ideig kényelmesen használható, kézre áll a kialakítása, nem töri fel a kezet, jól megfogja a szögeket, és elég erős a nyele ahhoz, hogy nagy erőfeszítés nélkül eltávolítsuk akár a helytelenül beillesztett szöget. Jól elkészített kalapács, ami sokáig megmarad a háztartásban.

 

Páratlan vízmérték

Ez a stabil szintező, másnéven vízmérték nagyon jó szolgálatot tesz. Számos alkalommal használható és erős, tartós kialakítása miatt egy életre szól. A kialakítása elsőrangú.

A Stanley termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!