Bemutatkozik a Pattex One for all termékcsalád

Pattex One for All Crystal

Flexibilis technológia, sokoldalú, vízbázisú építőipari ragasztó. Egy termék, mely ragaszt és tömít is egyszerre és kristálytiszta eredményt biztosít a legkülönbözőbb körülmények között.

 

Pattex One for All Crystal Tubusos változat

Átlátszó ragasztó és tömítő, mely sokoldalú, rugalmas, víztiszta építőipari ragasztó. Felhasználóbarát, bárki számára könnyedén és kiválóan alkalmazható, hiszen nem szükséges hozzá kinyomópisztoly. Gazdaságos csomagolású, időjárásálló termék, mely kül-és beltéren egyaránt használható.

 

Pattex One for All Univerzális

Sokoldalú, magas minőségű építési-és szerelési ragasztó, a legtöbb anyaghoz és a legkülönbözőbb körülmények között alkalmazható. Rendkívül rugalmas, uv álló, kültéren is kiválóan teljesít, ezért univerzális, szinte minden ragasztási és tömítési feladathoz tökéletes.

 

Pattex One for All Univerzális Tubusos

Sokoldalú építőipari ragasztó és tömítő, mely a legtöbb anyaghoz a változatos körülményekhez igazodva széles spektrumban képes ellátni feladatát magas minőségben. Új, kisebb, felhasználóbarát kiszerelése még gazdaságosabb. Egyszerű mindennapi barkácsmunkák elvégzéséhez is jól alkalmazható.

 

Pattex One for All High Tack

Magasfokú kezdeti tapadással rendelkező termék, mely nedves felületen is kiválóan megragad. Nagyobb hőálló tulajdonsággal rendelkezik, mint más alternatív termékek. Az anyagok széles skálájához tökéletesen tapad.

 

Pattex One for All Click & Fix

A Pattex One for All Click & Fix-et olyan felhasználók számára fejlesztették ki, akik saját maguk szeretnék elvégezni a rögzítést otthonukban, és gyors, tiszta és biztonságos kivitelezésre vágynak. Felhasználásra kész csomagolás, sokoldalúan alkalmazható termék. 24 óra után a rögzített tárgy már használható.

 

Pattex One for All Express

Gyors kötésű jellemzővel bíró termék. Sokoldalú, rugalmas, gyorsan száradó építőipari ragasztó és tömítőanyag a legtöbb anyaghoz, a legkülönbözőbb körülmények között használható. A ragasztott tárgy mindössze 20 perc elteltével mozgatható és munkálható.

A Pattex termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!