ACO Exclusive Plusz zuhanyfolyóka

Az ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka másodlagos vízelvezetéssel tökéletes biztonságot nyújt a szivárgás ellen.

A zuhanytálca nélkül, burkolattal kialakított épített zuhanyozó sok építtető számára nem nyújt kielégítő biztonságot a szivárgás tekintetében.

Az épített kialakítás megkövetel bizonyos alapvető feltételeket, úgy, mint az építési környezetnek megfelelő műszaki tartalommal rendelkező zuhanyfolyóka és a tökéletesen homogén kent szigetelés alkalmazása.A zuhanyfolyóka választást az építéshelyi adottságokon kívül a fürdőhelység belsőépítészeti tervezése is befolyásolja.Esztétikailag és funkcionálisan is – az egyetlen lejtésirány kialakításával – közvetlenül a fal mellé beépített zuhanyfolyóka nyújtja a tökéletes megoldást.

Előnyök:

Széles felsőrész választék

Különböző mintázatú, a burkolat színéhez és textúrájához igazítható rozsdamentes rácsok, burkolható vagy edzett üveg felsőrészek teszik egyedivé ezt a kialakítást. A burkolható felsőrész, lehetőséget ad arra, hogy a fürdőben csak a burkolat anyaga érvényesüljön.

Világítás

Ezzel a zuhany kialakítással a fürdőszoba az eleganciát sugallja. A fürdőszobai látvány tovább fokozható a beépíthető és hálózatra köthető Lightline Pro LED világítással, így egy igazán különleges fürdőszobai környezetet kaphatunk.

Választható méretek

Mindkét beépítési magassággal és bármely szigtelő perem esetén rendelhető

  • 700 mm
  • 800 mm
  • 900 mm
  • 1000 mm
  • 1200 mm hosszban.
Hatékony vízelvezető kapacitás

A vízkivételi pontok tökéletes vízelvezetést biztosítanak.

  • 0,4 l/s, 0 mm-es a vízoszlop esetén
  • 0,6 l/s 20 mm-es vízoszlop estén
Szigetelő peremek

A rozsdamentes test kettő különböző típusú szigetelő peremmel rendelhető:

– körbe futó vízszintes érdesített felületű szigetelő karimával vagy

– hosszú oldalon falhoz felhajtott

A gyárilag kialakított 8 cm széles szigetelő membrán képes felszívni a beszivárgott vizet, és azt a csempe peremen kialakított szivárgó nyílásokon keresztül a folyóka testbe vezetni

Szintezés

A folyókatestek állítható magasságú szintező lábakkal vannak felszerelve, melyek segítségével a beépítés és szintezés biztonságossá és egyszerűvé válik.